[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55
Print Friendly, PDF & Email

paypal

Плаќање преку Paypal

Почитувани клиенти,

веќе подолго време поседуваме сметка на Paypal на која лесно можете да уплатите за користење на нашите услуги.

Едноставно кликнете на понуденото прозорче и внесете ја сумата која треба да ја уплатите кај нас.

Или пак обратете се до нас а ние ќе ви испратиме фактура со бараниот износ кој треба да го уплатите.

ВАЖНА НАПОМЕНА: Кај уплатите за авионски карти постои доплата од 3% на вкупната сума која треба да ја уплатите.

За повеќе информации и детаљи околу преоцедурата обратете се во агенција.

Ариес Травел

+ 389 (0) 47 224155

+ 389 (0) 72 228155

www.aries.mk

[email protected]

 

Кликни овде>>

  • PayPal
  • PayPal is an American international e-commerce business allowing payments and money transfers to be made through the Internet. Wikipedia
  • Customer service:
  • Founded: December 1998, Palo Alto, California, United States
  • Founders: Peter Thiel, Luke Nosek, Elon Musk, Ken Howery, Max Levchin
    PPV