[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Прашалник за аплицирање за виза

Print Friendly, PDF & Email

Прашалник за аплицирање за виза

 

Пополнете го формуларот и очекувајте нашите консултанти да ве повикаат за повеќе детаљи околу потребни документи, исполнување на услови и целокупната понатамошна постапка. За повеќе информации јавете се на 047224155.
Ариес Виза Центар

Формулар за аплицирање за виза

Почитувани, внесете ги Вашите податоци во формуларот кој ке ве води постапно до потребните услови за добивање на бараниот тип на виза.
Password must be at least 7 characters long.
Password must be at least 7 characters long.
Во повеќето земји каде постои визен режим е потребно да имате гарантор
Еден од најбитните услови за туристичка виза е доколку прикажете рефовен месечен приход

Доколку на погорните прашања сте одговориле со потврден одговор, Вие имате можност за аплицирање за виза. Одберете го соодветниот линк до апликацијата: