[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Презентација Албанија – Школување и работа во Австралија

Print Friendly, PDF & Email

 Презентација Албанија – Школување и работа во Австралија

Денес 02,11,2014 успешно е одржана првата презентација на програмите Студирање и работа во Австралија во Корча, република Албанија. Голем број на заинтересирани слушатели го проследија излагањето на Алекс Марковски, специјален промотер на програмите,  како член на тимот на Australia Studycare од Сиднеј, Австралија.

Покрај членовите на семејствата, колеги и пријатели  на веќе успешно запишаните аликанти од Албанија, наидовме на огромен интерес од голем број на луѓе, како и повеќе медиуми од Корча и Тирана. Беа презентирани програмите и можностите за запишување на некој од познатите универзитети во Австралија, како и излагање и споредување на искуства во врска со досегашните успешни апликанти од Македонија, Грција, Албанија, Бугарија, Словенија, Италија и подалеку.

 

About the Author