[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Специјални понуди – Голем виртуелен саем!!!

Print Friendly, PDF & Email

Пристигнаа повеќе од 200 работни позиции на прекрасното Источно крајбрежје.

Ocean City, MD; Rehoboth Beach, DE; Bethany Beach, DE; Fenwick Island,DE; Wildwood, NJ  се само дел од локаците каде ќе може да го поминеш твоето Work & Travel  лето.  Доколку сакаш добра забава, песочни плажи тогаш овие локации се вистинскиот избор за тебе.

Избери ја твојата дестинација и биди дел од тимот на најпознатите брендови ширум Америка. Dunkin Donuts, Brother’s Bistro, Kohr Brothers, Mc’Donalds, Comfort INN се само дел од компаниите….

Провери ги позициите и компаниите, аплицирај веднаш и дозволи ЗИП Травел да ти го овозможи најубавото лето до сега.

Виртуелните саеми за вработување многу брзо станаа значаен дел од маркетингот, раководењето и регрутацијата на човечки ресурси во меѓународните компании ширум светот.

Целта на овој саем е да се овозможи разговор помеѓу студентот и компанијата и да се задоволат барањата на двете страни. Целосната структура на еден виртуелен саем се состои од две лица кои се на различни места во светот и кои користејќи ја високата технологија одржуваат видео повик во живо и меѓусебно си разменуваат информации значајни за двете страни. Овие саеми претставуваат можност за студентите да изберат работна понуда и преку Skype да имаат директно интервју со претставник на компнаијата. Сите интервјуа се одвиваат преку Skype во канцелариите на ЗИП Травел во Скопје, Тетово и Штип и сега и во Битола…

Погледнете само дел од веќе закажаните виртуелни саеми, дознајте повеќе за компанијата и работните понуди и пријавете се!

About the Author