from €0,00
Check Availability

Grand Hotel & Spa 4 – Копаоник, Србија

View on map
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Description

Print Friendly, PDF & Email

Grand Hotel & Spa****

Цените се изразени во по соба,по ноќевање
Помал број на ноќи исклучиво на барање!

Период

Смена

Мин.ноќи

Услуга

Гранд Соби

Standard

Superior

Superior +

1 pax

2 pax

1 pax

2 pax

1 pax

2 pax

03.01 – 10.01

Нед/Нед

7

BB

249

264

272

287

295

310

10.01 – 17.01.

Нед/Нед

7

BB

239

254

262

277

285

300

17.01 – 24.01.

Нед/Нед

7

BB

228

244

251

267

274

290

24.01 – 31.01.

Нед/Нед

7

BB

228

244

251

267

274

290

31.01 – 07.02.

Нед/Нед

7

HB

249

264

272

287

295

310

07.02 – 14.02.

Нед/Нед

7

HB

249

264

272

287

295

310

14.02 – 21.02.

Нед/Нед

7

HB

192

207

212

227

231

246

21.02 – 28.02.

Нед/Нед

7

HB

174

189

192

207

210

225

28.02 – 07.03.

Нед/Нед

2

HB

169

184

192

202

205

220

07.03 – 14.03.

Нед/Нед

2

HB

163

178

181

196

198

213

14.03 – 21.03.

Нед/Нед

1

HB

157

172

174

189

190

205

21.03 – 11.04

Нед/Нед

1

HB

131

146

145

160

159

174

 • Достапна услуга ВВ – ноќевање со појадок, за сите датуми каде е наведено ,цената се намалува за 10по лице, по ноќи.

Grand Hotel & Spa****

Специјална Понуда

Цените се изразени во по соба, по ноќевање

Период

Смена

Мин.ноќи

Услуга

Гранд Соби

Standard

Superior

Superior+

1 pax

2 pax

1 pax

2 pax

1 pax

2 pax

10.01 – 14.01

Нед/Чет

4

BB

255

270

280

295

306

321

17.01 – 21.01.

Нед/Чет

4

BB

255

270

280

295

306

321

24.01 – 28.01.

Нед/Чет

4

BB

255

270

280

295

306

321

31.01 – 04.02.

Нед/Чет

4

HB

224

239

245

260

266

281

07.02 – 11.02.

Нед/Чет

4

HB

224

239

245

260

266

281

21.02 – 25.02.

Нед/Чет

4

HB

139

151

154

166

168

180

28.02 – 04.03.

Нед/Чет

4

HB

135

147

154

162

164

176

Период

Смена

Мин.ноќи

Услуга

Гранд Фамилијарни Соби

Family

Deluxe

2 pax

2 pax

10.01 – 14.01

Нед/Чет

4

BB

330

320

17.01 – 21.01.

Нед/Чет

4

BB

330

320

24.01 – 28.01.

Нед/Чет

4

BB

330

320

31.01 – 04.02.

Нед/Чет

4

HB

291

282

07.02 – 11.02.

Нед/Чет

4

HB

291

282

21.02 – 25.02.

Нед/Чет

4

HB

226

216

28.02 – 04.03.

Нед/Чет

4

HB

211

201

 • Минимум лица за резерваци во Family и Deluxe соби: 3

 • Максимален капацитет во Family соби:6 лица, максимален капацитет во Deluxe соба е 4 лица.

Во цената е вклучено:

 • Сместување на база Полипансион (Појадок и Вечера)

 • Специјална Божиќна Вечера (25.12.2020, 07.01.2021.)

 • Неограничено користистење на Spa & Wellness центар на1.800m2:затворен базен со димензии 18x9m,Релакс зона,Сауна свет – инфраред сауна,финска сауна,руска бања,шок туш,хамам,солено-ледена соба,kneipp,Надворешен базен и Џакузи со топла вода ,Фитнес Центар.

 • Wi-Fi

 • Ски Гардеробер

 • Специјален програм за деца 312 год.дневен програм анимација со професионални аниматори во детски клуб

Во цената не е вклученено(задолжително плажање при резервација):

 • Туристичка такса 1€ по лице на ден за возрасни;0,50€ по лице на ден за деца 7 -15 год; деца 0 – 7 год.не плаќаат

Доплати за деца и дополнителни легла:

 • Дете 0-2 години ГРАТИС сместај,бесплатно користење на Baby Cot (на барање)
 • Дете 27 години на заеднички лежај ГРАТИС

 • Дете 2-11,99 години на посебно легло доплата 69 по ноќевање

Доплата за дополнително легло во Superior+, Family и Deluxe соба изнесува 69 по ноќевање

Доплата на лице место (опционално):

 • Јога,Пилатес,Аеробик,Аквабик,Персонален Трененг,Фитнес Тренинг.

 • Надворешен Паркинг

Доплата во претпродажба или на лице место (опционално):

 • Ски училиште – од 6 или 5 дена ,часови во група од 5 ученици

 • 6 дена, 4h настава дневно, цена nastave dnevno, cena 192

5 дена, 2h настава дневно, цена 115

Напомена:

Grand Hotel & Spa доследно ги применува највисоките хотелски стандарди и мерки за заштита на гостите од ширење на Корона вирус. По одлука на надлежните ограни, одредени содржини и услуги на хотелот се приминуваат по следниот редослед:

I – СПА ЦЕНТАР

Термини за користење на содржините на Grand Oaza Spa & Wellness центар се закажуваат одранпред на рецепција. Максимално дозволено користење на Spa & Wellness центар, во 1 термин е минути за 1 лице.

II – ПАНСИОНСКИ РЕСТОРАН

Начин на служење на оброците е ускладен со протоколите пропишани од надлежни органи (персонализирано служење на храна и пијалоци од стана на запослените слица, со заштитни бариери покрај храна, и задолжително носење на маски).

III РАБОТНО ВРЕМЕ НА РЕСТОРАНИ И БАРОВИ

Работно време на ресторани и барови кои работат по принцип A’la Carte е ускладено според одлуките на Влада Ребулика Србија.

IV ROOM SERVIS

Услуга послужување на храна и пијалоци во соба е доступна 24/7 часа за гости на хотелот.

 

Grand Hotel & Spa****

Викенд ценовник

Цените се изразени во по соба, по ноќевање

Период

Смена

Мин.ноќи

Услуга

Гранд Соби

Standard

Superior

Superior+

1 pax

2 pax

1 pax

2 pax

1 pax

2 pax

07.01-10.01.

Чет/Нед

3

BB

273

293

301

321

329

348

14.01-17.01.

Чет/Нед

3

BB

255

270

280

295

306

321

21.01-24.01.

Чет/Нед

3

BB

255

270

280

295

306

321

28.01-31.01

Чет/Нед

3

BB

255

270

280

295

306

321

04.02-07.02.

Чет/Нед

3

HB

299

314

326

341

354

371

11.02-14.02.

Чет/Нед

3

HB

299

314

326

341

354

371

18.02-21.02.

Чет/Нед

3

HB

220

235

242

257

266

281

25.02-28.02.

Чет/Нед

3

HB

199

214

242

257

266

281

04.03-07.03.

Чет/Нед

3

HB

199

214

242

257

266

281

11.03-14.03

Чет/Нед

3

HB

251

266

280

295

307

322

18.03-21.03

Чет/Нед

3

HB

184

199

203

218

223

238

Период

Смена

Мин.ноќи

Услуга

Гранд фамилијарни Соби

Family

Deluxe

2 pax

2 pax

07.01-10.01

Чет/Нед

3

BB

349

339

14.01-17.01

Чет/Нед

3

BB

330

320

21.01-24.01

Чет/Нед

3

BB

330

320

28.01-31.01

Чет/Нед

3

BB

330

320

04.02-07.02.

Чет/Нед

3

HB

388

376

11.02-14.02.

Чет/Нед

3

HB

388

376

18.02-21.02.

Чет/Нед

3

HB

326

316

25.02-28.02

Чет/Нед

3

HB

304

294

04.03-07.03

Чет/Нед

3

HB

304

294

11.03-14.03.

Чет/Нед

3

HB

316

316

18.03-21.03.

Чет/Нед

3

HB

235

235

 • Минимум лица за резервација во Family и Deluxe соба: 3

 • Максимален капацитет во Family соби: 6 лица, максимален капацитет во Deluxe соба е 4 лица.

Во цената е вклучено:

 • Сместување на база Полипансион (Појадок и Вечера)

 • Специјална Божиќна Вечера (25.12.2020, 07.01.2021.)

 • Неограничено користистење на Spa & Wellness центар на 1.800m2:затворен базен со димензии 18x9m,Релакс зона,Сауна свет – инфраред сауна,финска сауна,руска бања,шок туш,хамам,солено-ледена соба,kneipp,Надворешен базен и Џакузи со топла вода ,Фитнес Центар.

 • Wi-Fi

 • Ски Гардеробер

 • Специјален програм за деца 312 год.дневен програм анимација со професионални аниматори во детски клуб

Во цената не е вклученено(задолжително плажање при резервација):

 • Туристичка такса 1€ по лице на ден за возрасни;0,50€ по лице на ден за деца 7 -15 год; деца 0 – 7 год.не плаќаат

Доплати за деца и дополнителни легла:

 • Дете 0-2 години ГРАТИС сместај,бесплатно користење на Baby Cot (на барање)
 • Дете 27 години на заеднички лежај доплата 49 по ноќевање

 • Дете 2-11,99 години на посебно легло доплата 69 по ноќевање

 • Доплата за дополнително легло во Superior+, Family и Deluxe соба изнесува 69 по ноќевање

Доплата на лице место (опционално):

 • Јога,Пилатес,Аеробик,Аквабик,Персонален Трененг,Фитнес Тренинг.

 • Надворешен Паркинг

Напомена:

Grand Hotel & Spa доследно ги применува највисоките хотелски стандарди и мерки за заштита на гостите од ширење на Корона вирус. По одлука на надлежните ограни, одредени содржини и услуги на хотелот се приминуваат по следниот редослед:

I – СПА ЦЕНТАР

Термини за користење на содржините на Grand Oaza Spa & Wellness центар се закажуваат одранпред на рецепција. Максимално дозволено користење на Spa & Wellness центар, во 1 термин е минути за 1 лице.

II – ПАНСИОНСКИ РЕСТОРАН

Начин на служење на оброците е ускладен со протоколите пропишани од надлежни органи (персонализирано служење на храна и пијалоци од стана на запослените слица, со заштитни бариери покрај храна, и задолжително носење на маски).

III РАБОТНО ВРЕМЕ НА РЕСТОРАНИ И БАРОВИ

Работно време на ресторани и барови кои работат по принцип A’la Carte е ускладено според одлуките на Влада Ребулика Србија.

IV ROOM SERVIS

Услуга послужување на храна и пијалоци во соба е доступна 24/7 часа за гости на хотелот.

View More

Hotel Facilities

Air Conditioning
Fitness Center
Flat Tv
Heater
Internet – Wifi
Parking
Pool
Restaurant
Sauna
Spa & Sauna
Washer & Dryer
Show All

Hotel Theme

Копаоник

Rules

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Rooms

Reviews

Review score

0/5
Not Rated
Based on 0 review

Traveler rating

Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0

Summary

Sleep
0 /5
Location
0 /5
Service
0 /5
Clearness
0 /5
Rooms
0 /5
0 review on this Hotel - Showing 1 to 0

Write a review

Created with Sketch.
avg €0,00 /night

Owner

Aries Travel

Member Since 2019

Hotel Nearby