fbpx
from €0,00
Check Availability

Хотел Гранд Викторија 3*

View on map
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Description

Print Friendly, PDF & Email

ЛЕТО2022

ХотелГрандВикторија 3*-Ханиоти

**Можностза престој за повеќе од 7 ноќи**

*Двокреветнасоба1/22возрасни+1дете(1детедо5,99години)

Трокреветнасоба 1/3–2возрасни+2деца(1детедо11.99години+ 1детедо5.99години)

Четворокреветна1/42возрасни+2децадо11,99бесплатно;

2возрасни+3децадо11,99(третодете-50%)

3возрасни+1детедо11,99бесплатно(третолице-30%);

**Запрестојпократокод7ноќи,ценатасезголемуваза10%полиценаден

СобаТипСТАНДАРД –хотелски собивоновиот делнахотелот

Важнинапомени:

    • цените вотабелатасевоевраполице за7 полупансиони(појадок и вечеранабазанашведскамаса)

    • доплата за алкохолнипиајлоци вонеограничениколичини завременавечерата 4евраполицеподен

Автобускипревоз

  • 40евразавозрасен

  • 30евразадецадо 12години(бесплатнозадецадо2годинибезседиште)

Плаќањето се врши во ДЕНАРИ по курс 62мкд. Резервацијата се врши со аконтација од 30% од сумата на аранжманот.

View More

Hotel Facilities

Air Conditioning
Internet – Wifi
Pool
Restaurant
Yard

Hotel Theme

Best value
Mid-range
Автобуски аранжмани
Касандра - Халкидики
Лето 2023
Хотели Закуп

Rules

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Rooms

Reviews

Review score

0/5
Not Rated
Based on 0 review

Traveler rating

Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0

Summary

Sleep
0 /5
Location
0 /5
Service
0 /5
Clearness
0 /5
Rooms
0 /5
0 review on this Hotel - Showing 1 to 0

Write a review

avg €0,00 /night

Owner

Aries Travel

Member Since 2019