fbpx
from 0 €
Резервирај

MARTI BEACH RESORT

Нема оценки

Времетраење

Тип

Specific Tour

Големина на група

Неодредено

Јазик

___

Опис

Print Friendly, PDF & Email

Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат својата политика на обезбедените услуги (за дополнителни трошоци / бесплатно). Искрено се извинуваме за какви било несогласувања.

Локација

Reviews

0/5
Нема оценки
Based on 0 review
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Showing 1 - 0 of 0 in total

Write a review

од 0 €

Можеби ќе ви се допадне