ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 119 ЕВРА
ПРОМО ЦЕНА: 99 ЕВРА ЗА УПЛАТИ ДО 01.11.2021

Во цената на аранжманот е вклучено:
– Превоз со високотуристички автобус
– 2 ноќевања со појадок во Hotel 3* во Братислава 
– Разглед на Будимпешта
– Разглед на Братислава
– Организација на патувањето и пратител
– Бесплатен трансфер од: Битола, Прилеп, Црна Река (Сирково), Велес и Куманово

 Во цената на аранжманот не е вклучено:
– Крстарење по Дунав – 15 евра 

– Факултативна посета на Виена – 25 евра
– Патничко осигурување 200 ден.

НАПОМЕНА:
– За реализација на аранжманот, потребен е миниум од 40 патници.
– За резервација задолжителна е уплата од 30% од вкупната сума
За ова патување потребен е сертификат за вакцинација (признаени се сите вакцини)
– Доколку патникот сака да резервира одредено седиште, при уплатата во агенцијата може да доплати 5 евра по лице и да бира седиште (освен првиот ред, кој е резервиран за персоналот)
– За време на патувањето ќе бидат запазени сите протоколи, задолжителна дезинфекција при влез во автобус, одржување на дистанца на патници кои не патуваат заедно.
– За време на патувањето во автобус задолжително е носење на заштитна маска со која се покрива устата и носот.
– Патниците се должни за цело време траење на патувањето да внимаваат на својата безбедност и на безбедноста на цела група и да ги почитуваат правилата и препораките дадени од страна на водичот.
– За реализацијата на факултативата потребено е да се пријават минимум 20 патници