from €0,00
Book Now

Нова Година – Интерхотел 4* Пакет

Not Rated
Created with Sketch.

Duration

Created with Sketch.

Tour Type

Daily Tour

Created with Sketch.

Group Size

Unlimited

Created with Sketch.

Languages

___

Overview

Print Friendly, PDF & Email

Интерхотел 4* – Нова Година Пакети

Механа БЪЛГАРЕ – сопствен превоз
со појадок
Цената важи за 4 ноќевања во периодот 28.12.2019 до 01.01.2020 год

Интерхотел Сандански е лоциран во југозападниот дел на Бугарија, регион кој е најпознат по лековитата клима и термалните извори. Хотелот е лоциран во самиот центар на Сандански, на само неколку чекори од живописниот градски парк, поголемите продавници и во близина на многу споменици и историски знаменитости. Интерхотел Сандански го нуди еден од најголемите медицински центри за лекување и рехабилитација на Балканскиот Полуостров. Хотелот има 285 удобни соби и суити, три ресторани, лоби бар и пул бар. Гостите може да користат три базени со минерална вода, од кои еден е со температура на водата 38 ° C.

Комплексот во својот состав има 5 новоизградени тениски терени, прикладни за организирање на професионални турнири. За семинари, настани, работилници и слично, хотелот има на располагање 4 конференциски сали со капацитет од 30 до 250 места, како и простор за изложби и презентации.

Свечена вечера во Механа „БЪЛГАРЕ“

4 ноќевања со појадок

Двокреветна соба – 2 возрасни

650 €

Еднокреветна соба – 1 возрасен

450 €

Студио – 2 возрасни

859 €

Апартман – 2 возрасни .

945 €

доплати

Возрасен на доп. легло во апартман

248 €

Дете до 15.99г. на доп. легло во соба

248 €

Дете до 15.99г. на доп. легло во апартман

248 €

Дете до 3,99 г.

бесплатно

Дете 4-11.99 г. на редовно легло во еднокреветна соба

46 €

Дете 4-11,99 г. на допол. легло во двокреветна соба

115 €

Дете 4-11,99 г. на доп. легло во апартман

46 €

Дете 4-11,99 г. на доп. легло во студио

46 €

Цените се во €, се плаќа во денари

Важни информации:
Цените се за СОБА за 4 ноќевања со појадок и свечена вечера 31.12.2019г.
Доплатите се за ЛИЦЕ за 4 ноќевања со појадок
Резервацијата е гарантирана со 100% авансно плаќање до 5 дена по потврдата.
За уплатената резервација износот не подлежи на враќање.
Интерхотел Сандански го задржува правото на промена на цените.

Цената на пакетот е по СОБА и вклучува:
4 ноќевања со појадок во соба по избор
Празнична новогодишна вечера на 31.12.2019 во во Механа „БЪЛГАРЕ“
Бранч на 01.01.2020 година од 10:00 – 14:00 часот
Користење на сауна, парна соба и фитнес центар
Користење затворен и отворен базен за минерална вода;
Користење отворен термички базен со минерална вода
Бесплатно користење на безжичен интернет низ целиот хотел
Детски дел базен и простор за игра на отворено, забава со професионален аниматор
Туристичкa такса

Механа БЪЛГАРЕ – сопствен превоз
полупансион
Цената важи за 3 или 4 полупансиони во периодот 28.12.2019 до 01.01.2020 г.

Свечена вечера во Механа „БЪЛГАРЕ“

3 полупансиони

4 полупансиони

Двокреветна соба – 2 возрасни

592 €

722 €

Еднокреветна соба – 1 возрасен

393 €

484 €

Студио – 2 возрасни

748 €

921 €

Апартман – 2 возрасни .

812 €

1005 €

доплати

Возрасен на доп. легло во апартман

237 €

285 €

Дете до 15.99г. на доп. легло во соба

237 €

285 €

Дете до 15.99г. на доп. легло во апартман

237 €

285 €

Дете до 3,99 г.

бесплатно

бесплатно

Дете 4-11.99 г. на редовно легло во еднокреветна соба

67 €

78 €

Дете 4-11,99 г. на допол. легло во двокреветна соба

120 €

146 €

Дете 4-11,99 г. на доп. легло во апартман

67 €

78 €

Дете 4-11,99 г. на доп. легло во студио

67 €

78 €

Цените се во €, се плаќа во денари

Важни информации:
Цените се за СОБА за 3 или 4 полупансиони и свечена вечера 31.12.2019г.
Доплатите се за ЛИЦЕ за 3 или 4 полупансиони
Резервацијата е гарантирана со 100% авансно плаќање до 5 дена по потврдата.
За уплатената резервација износот не подлежи на враќање.
Интерхотел Сандански го задржува правото на промена на цените.

Цената на пакетот е по СОБА и вклучува:
3 или 4 полупансиони во соба по избор
Празнична новогодишна вечера на 31.12.2019 во во Механа „БЪЛГАРЕ“
Бранч на 01.01.2020 година од 10:00 – 14:00 часот
Користење на сауна, парна соба и фитнес центар
Користење затворен и отворен базен за минерална вода;
Користење отворен термички базен со минерална вода
Бесплатно користење на безжичен интернет низ целиот хотел
Детски дел базен и простор за игра на отворено, забава со професионален аниматор
Туристичка такса

Ресторан РЕНЕСАНС – сопствен превоз
со појадок

Цената важи за 4 ноќевања во периодот 28.12.2019 до 01.01.2020 год

Свечена вечера во ресторан „РЕНЕСАНС“

4 ноќевања со појадок

Двокреветна соба – 2 возрасни

672 €

Еднокреветна соба – 1 возрасен

465 €

Студио – 2 возрасни

880 €

Апартман – 2 возрасни .

966 €

доплати

Возрасен на доп. легло во апартман

258 €

Дете до 15.99г. на доп. легло во соба

258 €

Дете до 15.99г. на доп. легло во апартман

258 €

Дете до 3,99 г.

бесплатно

Дете 4-11.99 г. на редовно легло во еднокреветна соба

51€

Дете 4-11,99 г. на допол. легло во двокреветна соба

121€

Дете 4-11,99 г. на доп. легло во апартман

51€

Дете 4-11,99 г. на доп. легло во студио

51€

Цените се во €, се плаќа во денари

Важни информации:
Цените се за СОБА за 4 ноќевања со појадок и свечена вечера 31.12.2019г.
Доплатите се за ЛИЦЕ за 4 ноќевања со појадок
Резервацијата е гарантирана со 100% авансно плаќање до 5 дена по потврдата.
За уплатената резервација износот не подлежи на враќање.
Интерхотел Сандански го задржува правото на промена на цените.

Цената на пакетот е по СОБА и вклучува:
4 ноќевања со појадок во соба по избор
Празнична новогодишна вечера на 31.12.2019 во ресторан „РЕНЕСАНС“
Бранч на 01.01.2020 година од 10:00 – 14:00 часот
Користење на сауна, парна соба и фитнес центар
Користење затворен и отворен базен за минерална вода;
Користење отворен термички базен со минерална вода
Бесплатно користење на безжичен интернет низ целиот хотел
Детски дел базен и простор за игра на отворено, забава со професионален аниматор
Туристичка такса

Ресторан РЕНЕСАНС – сопствен превоз
полупансион
Цената важи за 3 или 4 полупансиони во периодот 28.12.2019 до 01.01.2020 год

Свечена вечера во ресторан „РЕНЕСАНС“

3 полупансиони

4 полупансиони

Двокреветна соба – 2 возрасни

613 €

742 €

Еднокреветна соба – 1 возрасен

403 €

494 €

Студио – 2 возрасни

768 €

941 €

Апартман – 2 возрасни .

833 €

1025 €

доплати

Возрасен на доп. легло во апартман

248 €

295 €

Дете до 15.99г. на доп. легло во соба

248 €

295 €

Дете до 15.99г. на доп. легло во апартман

248 €

295 €

Дете до 3,99 г.

бесплатно

бесплатно

Дете 4-11.99 г. на редовно легло во еднокреветна соба

72 €

83 €

Дете 4-11,99 г. на допол. легло во двокреветна соба

125 €

151 €

Дете 4-11,99 г. на доп. легло во апартман

72 €

83 €

Дете 4-11,99 г. на доп. легло во студио

72 €

83 €

Цените се во €, се плаќа во денари

Важни информации:
Цените се за СОБА за 3 или 4 полупансиони и свечена вечера 31.12.2019г.
Доплатите се за ЛИЦЕ за 3 или 4 полупансиони
Резервацијата е гарантирана со 100% авансно плаќање до 5 дена по потврдата.
За уплатената резервација износот не подлежи на враќање.
Интерхотел Сандански го задржува правото на промена на цените.

Цената на пакетот е по СОБА и вклучува:
3 или 4 полупансиони во соба по избор
Празнична новогодишна вечера на 31.12.2019 во ресторан „РЕНЕСАНС“
Бранч на 01.01.2020 година од 10:00 – 14:00 часот
Користење на сауна, парна соба и фитнес центар
Користење затворен и отворен базен за минерална вода;
Користење отворен термички базен со минерална вода
Бесплатно користење на безжичен интернет низ целиот хотел
Детски дел базен и простор за игра на отворено, забава со професионален аниматор
Туристичка такса

Ресторан САНДАНСКИ – сопствен превоз
со појадок

Цената важи за 4 ноќевања во периодот 28.12.2019 до 01.01.2020 год

Свечена вечера во ресторан „САНДАНСКИ“

4 ноќевања со појадок

Двокреветна соба – 2 возрасни

704 €

Еднокреветна соба – 1 возрасен

481 €

Студио – 2 возрасни

910 €

Апартман – 2 возрасни .

996 €

доплати

Возрасен на доп. легло во апартман

273 €

Дете до 15.99 г. на доп. легло во соба

273 €

Дете до 15.99 г. на доп. легло во апартман

273 €

Дете до 3,99 г.

бесплатно

Дете 4-11.99 г. на редовно легло во еднокреветна соба

59 €

Дете 4-11,99 г. на допол. легло во двокреветна соба

128 €

Дете 4-11,99 г. на доп. легло во апартман

59 €

Дете 4-11,99 г. на доп. легло во студио

59 €

Цените се во €, се плаќа во денари

Важни информации:
Цените се за СОБА за 4 ноќевања со појадок и свечена вечера 31.12.2019г.
Доплатите се за ЛИЦЕ за 4 ноќевања со појадок
Резервацијата е гарантирана со 100% авансно плаќање до 5 дена по потврдата.
За уплатената резервација износот не подлежи на враќање.
Интерхотел Сандански го задржува правото на промена на цените.

Цената на пакетот е по СОБА и вклучува:
4 ноќевања со појадок во соба по избор
Празнична новогодишна вечера на 31.12.2019 во ресторан „САНДАНСКИ“
Бранч на 01.01.2020 година од 10:00 – 14:00 часот
Користење на сауна, парна соба и фитнес центар
Користење затворен и отворен базен за минерална вода;
Користење отворен термички базен со минерална вода
Бесплатно користење на безжичен интернет низ целиот хотел
Детски дел базен и простор за игра на отворено, забава со професионален аниматор
Туристичка такса


Ресторан САНДАНСКИ – сопствен превоз
полупансион
Цената важи за 3 или 4 полупансиони во периодот 28.12.2019 до 01.01.2020 г.

Свечена вечера во ресторан „САНДАНСКИ“

3 полупансиони

4 полупансиони

Двокреветна соба – 2 возрасни

644 €

774 €

Еднокреветна соба – 1 возрасен

418 €

484 €

Студио – 2 возрасни

799 €

972 €

Апартман – 2 возрасни .

864 €

1056 €

доплати

Возрасен на доп. легло во апартман

264 €

310 €

Дете до 15.99г. на доп. легло во соба

264 €

310 €

Дете до 15.99г. на доп. легло во апартман

264 €

310 €

Дете до 3,99 г.

бесплатно

бесплатно

Дете 4-11.99 г. на редовно легло во еднокреветна соба

80 €

91 €

Дете 4-11,99 г. на допол. легло во двокреветна соба

132 €

159 €

Дете 4-11,99 г. на доп. легло во апартман

80 €

91 €

Дете 4-11,99 г. на доп. легло во студио

80 €

91 €

Цените се во €, се плаќа во денари

Важни информации:
Цените се за СОБА за 3 или 4 полупансиони и свечена вечера 31.12.2019г.
Доплатите се за ЛИЦЕ за 3 или 4 полупансиони
Резервацијата е гарантирана со 100% авансно плаќање до 5 дена по потврдата.
За уплатената резервација износот не подлежи на враќање.
Интерхотел Сандански го задржува правото на промена на цените.

Цената на пакетот е по СОБА и вклучува:
3 или 4 полупансиони во соба по избор
Празнична новогодишна вечера на 31.12.2019 во ресторан „САНДАНСКИ“
Бранч на 01.01.2020 година од 10:00 – 14:00 часот
Користење на сауна, парна соба и фитнес центар
Користење затворен и отворен базен за минерална вода;
Користење отворен термички базен со минерална вода
Бесплатно користење на безжичен интернет низ целиот хотел
Детски дел базен и простор за игра на отворено, забава со професионален аниматор
Туристичка такса

View More

Tour's Location

Reviews

0/5
Not Rated
Based on 0 review
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Showing 1 - 0 of 0 in total

Write a review

Created with Sketch.
from €0,00

You might also like

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox