fbpx
from €0,00
Book Now

Нова Година на Малдиви!/ АВИОН

Not Rated

Duration

Tour Type

Daily Tour

Group Size

Unlimited

Languages

___

Overview

Print Friendly, PDF & Email

22/12/2022 – 03/01/2023

САМО за ВАС!
Нова Година на Малдиви!

 

Ако мислите дека вечното лето не постои, дека зимата е секогаш студена и мрачна, дека во месец декември се поцрнува само во солариум, тогаш со задоволство ќе Ве демантираме. За само 8 часа ќе можете да се најдете во последниот рај на земјата – Малдивите. Тоа е најпосакуваното место за љубителите на одмор во близина на чиста, океанска вода и среде уникатната недопрена природа.

 

Itinerary

Included/Excluded

Tour's Location

from €0,00

You might also like