Велигден на Кефалонија

  Велигден  на Кефалонија и Јонско море   Кефалонија 3 ноќи / 4 Дена автобус Јонско море и неговата прочуена убавина ќе ја видите во една програма од 4 дена. Кефалонија и Итака со причина ги нарекуваат островите од бајките : белата боја на карпите, школките и песокта, сината боја на морето која може да се спореди со морињата во некои далечни егзотични дестинации; зеленилото на боровите, чемпресите, шаренилото на цвеќињата, маслиновите дрвја… 1 ден […]

Read More