8ми Март Врњачка бања – Жича – Ниш

8ми Март Врњачка бања – Манастир Жича – Ниш 3 дена/2 ноќевања/бус Врњачка Бања е посебно убава во рана пролет. Совршениот спој на чистиот воздух, големите паркови и термалните извори го прави ова место идеално за викенд бегство од секојдневниот живот, а особено кога заедно со природата се будат и Вашите чувства… Се наоѓа на 300 км од Скопје позната е по своите лековити води и претставува центар со најсовремена медицинска служба за превенција ,лечење, […]

Read More