LAST MINUTE CORNER

Во овај дел на сајтот ќе ги добиете сите понуди на специјални попусти и промоции. Објавено: LAST MINUTE CORNER Секој ден НОВИ понуди на ПОПУСТ!!! 02.09.2021 Термин Број на ноќевања Објект Локација Тип Цена 07-14 Сеп 7 Вила Афродити Нидри 1/2 160 Еур 07-14 Сеп 7 Вила Афродити Нидри 1/4 169 Еур 07-14 Сеп 7 Вила Спирос Аг. Никитас 1/2 199 Еур 07-14 Сеп 7 Вила Спирос Аг. Никитас 1/3 199 Еур  

Read More