LAST MINUTE CORNER

Во овај дел на сајтот ќе ги добиете сите понуди на специјални попусти и промоции. Објавено: LAST MINUTE CORNER Секој ден НОВИ понуди на ПОПУСТ!!! 21.07.2021 Термин Број на ноќевања Објект Локација Тип Цена 24-31 Јули 7 Вила Аг. Георгиос Фурка 1/3 281 Еур 24-31 Јули 7 Вила Аг. Георгиос Фурка 1/4 306 Еур 25-01 Avg 7 Вила Вергина Ханиоти 1/2 328 Еур 25-01 Avg 7 Вила Вергина Ханиоти 1/3 сп 345 Еур 25-01 Avg […]

Read More