[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

USA Internship/Training- Програма за Размена/Тренинг во САД

USA Internship/Training Програма за Размена/Тренинг во САД Дали сте возбудени да научите повеќе за Америка, да стекнете пракса во вашата област на студирање и во исто време да се здобиете со професионална кариера? Американците се уште пољубопитни да научат за вас и вашата култура...