[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Зошто да одите во странство, кога може да останете…

Print Friendly, PDF & Email

Отварање и презентирање на проектот „Зошто да одите во странство, кога може да останете и ИНВЕСТИРАТЕ (развивате) во вашата држава?“.
Настанот се одржа на 23 декември 2014 г. во хотел Капри, Битола и присуствуваа околу 100 претставници од бизнис сектор, професори, претставници на институции и општини, претставници на граѓански здруженија, странски организации, студенти, локални и национални медиуми.
Најпрво беше промовирана CEFE Macedonia – ЦЕФЕ Македонија од еден од основачите Зоран Витанов , потоа проектнот тим ја презентираше идејата, партнерите (FORUM 16, @Center for Sustainability and Advanced Education), целите, добивките и плановите за во иднина на овој проект, кој е поддржан од Амбасадата на САД во Македонија.

10857914_866681316711250_6069936817490674371_n 10247323_866681726711209_2894952197588085787_n

 

About the Author