info@aries.com.mk + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Визи за Соединетите Американски Држави

Визи за Соединетите Американски Држави (материјал користен од офцијалната веб страница на Стејт департмент за Македонија) Услуги за неимигрантска виза – само со закажување на интервју.  Интервјуата се реализираат во претпладневните часови секој понеделник, среда и пет...

Бизнис визи

Е1 Визае привремена работна виза за трговци и одредени квалификувани работници, да дојдат во САД и да се вклучат во меѓународната трговија вклучувајѓи трговија на стоки, услуги, банкарство, осигурување, туризам, транспорт и технологија. Оваа виза е достапна само за државјани ...

Иселенички визи

Иселенички визи Апликанти кои сакаат постојано да се преселат во САД треба да аплицираат за иселеничка виза. Следните се типови на иселенички визи: Иселеништво спонзорирано од семејството Иселеништво врз основа на вработување Виза Лотарија (Лотарија за зелена карта) Посебни/Други...