info@aries.com.mk + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Прашалник за аплицирање за виза

Прашалник за аплицирање за виза   Пополнете го формуларот и очекувајте нашите консултанти да ве повикаат за повеќе детаљи околу потребни документи, исполнување на услови и целокупната понатамошна постапка. За повеќе информации јавете се на 047224155. Арие...

Туристичка виза

Аплицирање за Британска Виза во Македонија                                                       Dokumenti za Britanska turisti~ka viza -Garancija -Bankoven bilans(od banka za visina na primawata i za{tedevinata) -Fotokopija od dr`avjanstvo ili Britanski paso{ -Izvodi od mati~na...

ЛОТАРИЈА ЗА ЗЕЛЕНА КАРТА 2019

ЛОТАРИЈА ЗА ЗЕЛЕНА КАРТА Започна големата лотарија за американската зелена карта Секоја година, милиони луѓе низ целиот свет играат „лотарија“ за зелена карта. Поднесувањето на пријави за следното извлекување започна пред неколку дена, на 1 октомври. Розбех Мазари е е...