Print Friendly, PDF & Email

BRIDGEMARKS и ТА Ариес

BRIDGEMARKS e  Австралиска компанија во Сиднеј основана 2016 година.

Ние сме група на едукативни консултанти од различни региони и нашата цел е да создадеме комплетна, современа и точна информација за училиштата и универзитетите во Австралија.

Најважниот аспект на нашата услуга е комплетната посветеност кон студентите.

Во Австралија постојат многу различни училишта и курсеви. Како нов посетител многу е тешко да го избереш најдоброто, особено ако не ја познаваш Австралија и локалните стандарди.Ние сме комплетно посветени на нашите клиенти и се трудиме да им помогнеме во нивната одлука.

Во последните 14 години опслуживме повеќе од 16000 студенти, стекнавме многу искуство и со гордост можеме да се наречеме експерти во областа на едукативното советување. Нашиот совет е бесплатен.

За сите Ваши поставени прашања, нема да бидете разочарани.

BRIDGEMARKS – Ние се грижиме за Вас.

TA Aриес како еинствен овластен застапник за BRIDGEMARKS Ви ја нуди комплетната логистика при изборот на правилна програма и тоа – БЕСПЛАТНО!