fbpx

Пазар на работа и индустрии во Нов Зеланд

Пазар на работа и индустрии во Нов Зеланд   Нашиот пазар на труд се движи во нагорна линijа во последните години, воден од солиден економски раст од околу 3% на годишно ниво. Како одраз на тоа, невработеноста достигна 10% во 2018 година. Додека растот во економијата и во работните места се предвидува да се намали малку по 2021 година, владата сепак очекува работната сила да порасне на 1,8% на годишно ниво – што значи на […]

Апликација за Нов Зеланд виза

Формулар за туристичка виза за Нов Зеланд Пополнете го формуларот и очекувајте нашите консултанти да ве повикаат за повеќе детаљи околу потребни документи, исполнување на услови и целокупната понатамошна постапка. За повеќе информации јавете се на 047224155. Ариес Виза ЦентарRM_StatsUsernamePasswordEmailPrezimeImeDali nekokas ste koristele drugo ime i prezime? Maski Zenski Bracna sostojbaSelect an optionNezenet/NemazenaVo brakRazveden/aVdovec/VdovicaBroj na pasosDali poseduvate drug pasos? Ne Pricina za poseta na Nov ZelandSelect an optionTurizamPoseta na rodnini i prijateliBiznisLecenjeDrugoPlaniran vlez vo Nov [...]