Ариес 1 – Стара чаршија

Адреса: Марјан Божиновски 2, Битола 7000
Телефон: +389 47 22 41 55 047 22 41 56  072 22 81 55
Емаил: info@aries.com.mk | booking.aries@gmail.com                                    www.aries.com.mk  www.aviokarti.com.mk

Ариес 2 – Корзо

Адреса: Широк Сокак 118, Битола 7000
Телефон: +389 47 22 41 51  071 275087
Емаил: arieskorzo@gmail.com   booking.aries@gmail.com                                             www.ticketsandtours.mk   www.visitbalkan.mk

    Би сакале да го слушнеме вашето мислење

    Пратете ни порака и ќе ви одговориме најбрзо што можеме