Почитувани колеги,

Доколку веќе сте добиле известување за пристап на нашиот B2B online систем само кликнете на следниот

линк и логирајте се на системот. Но ако немате отворено сеуште акаунт на нашиот систем Ве молиме да не контактирате.

Ваш Ариес Тим

047 224155  072 228155  070 269251

Пристап до досегашен (стар) Б2Б систем:  https://aries.travel/b2b

Пристап до нов Б2Б систем:  https://www.aries.travel/destinacii

Напомена: Заради промена на сервер и подобрување на функционалноста е направено истиот user i password да важат и за стариот и за новиот Б2Б систем и ќе можете да ги користите по ваша желба и подобра прегледност и функционалност.