fbpx

Со самиот факт дека агенцијата е основана и работи во Битола уште од 1999 година, кој впрочем е еден од најпечалбарските региони, уште од самиот почеток веќе 23 години вршиме услуги за посредување и припрема на многу типови визи. Голем број на наши задоволни  клиенти ги користеле нашите конаслтинг услуги и најбрзо и најлесно дошле до некаков тип на виза или останати услуги во врска со документација за пасоши, странски пензии, посредување при имотно правни односи во странство, фамилијарни причини и многу други услуги. Нашите вработени кои се искусни, добро обучени, и постојано стручно надоградени, ќе ја завршат секоја работа за многу кратко време, за која Вие доколку би ги работеле сами , би изгубиле драгоцено време и можеби нема да биде успешно ,заради вашата некомпетентност за тоа. Оставете на професионалци да тоа го направат за Вас, а при тоа цените на услугите се направени соодветно нашиот буџет.

Визи Австралија

Потребни документи за туристичка виза за АвстралијаАвстралија,Визи,Визи АвстралијаЗа добивање на туристичка (посетител) виза за Австралија е потребно да се исполнуваат одредени услови. Најважно е да се покаже дека апликантото за виза има чесни намери да ја посети Австралија како посетител од најразлични причини и ја напушти Австралија пред истекот на визата. За таа, а во консутација со нашите агенти со долгогодишно искуство… ...ПовеќеОтворање на Австралија за меѓународни летовиAries Travel Channel Blog,Австралија,ВизиTekst ...ПовеќеСтудентски визи-што е тоа?Aries [...]

Визи Канада

a

Визи Велика Британија

Потребни документи за британска туристичка визаАплицирање за Британска Виза во Македонија   Велика Британија има систем базиран на поени преку кој се одобруваат барањата за виза за одредени категории кандидати. Како ќе се оценува Вашата апликација? Вашата апликација за виза ќе се оценува според одредени критериуми како што се: ☑️ Дали можете финансиски да се издржувате ☑️ Кој е Вашиот иден работодавец ☑️Која е Вашата националност ☑️ Вашата возраст ☑️Вашата професија ☑️Вашето образование ☑️Дали имате [...]

Визи САД

Формулар за туристичка виза за САДRead moreАпликација за виза за САДФормулар за туристичка виза за САД   Пополнете го формуларот и очекувајте нашите консултанти да ве повикаат за повеќе детаљи околу потребни документи, исполнување на услови и целокупната понатамошна постапка. За повеќе информации јавете се на 047224155. Ариес Виза ЦентарRM_StatsUsernamePasswordEmailPrezimeImeDali nekokas ste koristele drugo ime i prezime? Maski Zenski Bracna sostojbaSelect an optionNezenet/NemazenaVo brakRazveden/aVdovec/VdovicaData, mesto i drzava na ragjanjeNacionalnostDali posedivate druga nacionalnost? Ne Adresa na [...]

Визи Нов Зеланд

Потребни документи за туристичка виза за Нов ЗеландDokumenti za  turisti~ka viza za Nov Zeland Od garantorot: – statutarna deklaracija – bankoven bilans (od banka za visina na primawata i za[tedevina) – fotokopija od Novozelandsko dr`avjanstvo i paso[ – pokana za zaka`ana svadba ili drug povod (dokolku ima) Od podnesitelot: – formular (se dobiva vo agencijata) – paso[ – potvrda od rabota za redoven raboten odnos M1M2(da bide navedeno od koga i na koe rabotno mesto [...]

Визи Република Ирска

Апликација за Р.Ирска туристичка визаФормулар за туристичка виза за Република Ирска Пополнете го формуларот и очекувајте нашите консултанти да ве повикаат за повеќе детаљи околу потребни документи, исполнување на услови и целокупната понатамошна постапка. За повеќе информации јавете се на 047224155. Ариес Виза Центар  RM_StatsUsernamePasswordEmailPrezimeImeDali nekokas ste koristele drugo ime i prezime? Maski Zenski Bracna sostojbaSelect an optionNezenet/NemazenaVo brakRazveden/aVdovec/VdovicaBroj na pasosDali poseduvate drug pasos? Ne Pricina za poseta na Velika BritanijaSelect an optionTurizamPoseta na rodnini [...]

Визи за ОАЕ (Dubai-Abu Dhabi)

НАЈБРЗО ДО ВИЗА ЗА ДУБАИ Доколку имате потреба да патувате во ОАЕ (Dubai -Abu Dhabi) е потребно да поседувате влезна виза. Ние можеме да ви обезбедиме виза за 4 дена, а потребно е да ни испратите скениран пасош и фотографија во дигитален формат, а ние ќе извришме ескпресна апликација. Дали треба да патувате за Дубаи или Абу Даби туристички или деловно, или пак сакате да направите стоповер, покрај виза, ние ќе ви понудиме евтини авионски […]