Аурора Ресорт и Спа 5* – Берово, Македонија

View on map
Not Rated from 0 review
0/5
100% guests recommend

Description

Print Friendly, PDF & Email

Аурора Ресорт и Спа 5* – Берово, Македонија

 

Со надморска височина од 1100 метри, ресортот е сместен во источниот планински дел на Македонија, близу до градот Берово, веднаш над Беровското езеро и прекрасниот кањон на Малешевските планини.

Точно овој регион, често именуван како мала Швајцарија, се наоѓа еден од четирите воздушни коридори во светот, збогатен со огромно количество на кислород, претворајќи го ресортот во беспрекорно чиста воздушна бања.

Изграден од природни елементи, со употреба на вулкански камен и дрво, оплеменет со различни видови на растенија и дрва кои го претвораат ресортот во прекрасна ботаничка градина, збогатен со секојдневниот пој на птиците, припитомени во куќарките соецијално изработени за нив и потставени по боровите кои го опкружуваат комплексот, ресортот е вистинска хармонична бајка.

Со своите содржини како: world-class СПА центар, Ресторан што претставува уметничко ремек дело, пет ѕвездено сместување, прекрасни базени, беспрекорна услуга од светска класа и богати и интересни планински содржини, го прават овој луксузен сепак интимен комплекс Вашето совршено бегство од секојдневието…

 

Hotel Facilities

Air Conditioning
Conference toom
Fitness Center
Flat Tv
Heater
Internet – Wifi
Kitchen
Parking
Pool
Restaurant
Sauna
Smoking Room
Spa & Sauna
Washer & Dryer
Yard
Show All

Hotel Theme

Best value
Luxury
Берово
Берово - зима 2020/21
Македонија
Македонија - зима

Rules

Check In 14:00
Check Out 09:00

Rooms

avg 0 /night

Owner

Aries Travel

Member Since 2019