Автокамп Крани – Крани, Преспанско Езеро

View on map
Not Rated from 0 review
0/5
100% guests recommend

Description

Print Friendly, PDF & Email

АВТОКАМП КРАНИ – ПРЕСПАНСКО ЕЗЕРО

 

КАПРИ во Крани…секоја година се повеќе и повеќе го враќаме сјајот, убавината и животот во КРАНИ и Преспанското Езеро!

Автокампот Крани располага со 30 апартмани и 20 бунгалови секој со по 2 соби, 4 кревети, бања, кујна и тераса.
За рекреација на гостите, автокампот нуди плажа со 200 лежалки, шанк на плажа, одбојка на песок како и кошаркарско игралиште.

За сите љубители на чист воздух и мирен одмор, ова е одлична локација да го поминат својот одмор.

Отказ на резервација:  пенали за отказ се 20% од самиот старт на резервацијата без разлика колку дека пред поаѓање се откажува.

Hotel Theme

Македонија
Преспа

Rules

Check In 12:00
Check Out 12:00

Rooms

avg 0 /night

Owner

Aries Travel

Member Since 2019