B & S апартмани – Охрид

View on map
Not Rated from 0 review
0/5
100% guests recommend

Description

Print Friendly, PDF & Email

B & S АПАРТМАНИ – ОХРИД

 

Апартманите се наоѓаат близу до езерото (150 м.), и само 5 минути пешки од центарот. Уникатни апартмани, кои Ви нудат погодност, простор и приватност – за слободни или бизнис патници, кои сакаат да престојуваат во Балканскиот Ерусалим – Охрид. За секој апартман им посебна маса со столици под чадор во градината.

 Студио за 2 особи со сопсвено купатило и чајна кујна по цена од 25 € од ноќевање
(Во период од 27.07.2020 заклучно со 09.08.2020 има минимален престој од ноќевања по цена од 30 € од ноќевање)
Во цената е вклученo Паркинг за 1 возило, Wi-Fi, CATV, Маса и столови во градината
1x Студио за 3 особи со сопсвено купатило и чајна кујна по цена од 37,5 од ноќевање
(Во период од 27.07.2020 заклучно со 09.08.2020 има минимален престој од 3 ноќевања по цена од 45 € од ноќевање)
Во цената е вклученo Паркинг за 1 возило, Wi-Fi, CATV, Маса и столови во градината
1x Студио за 4 особи со сопсвено купатило и чајна кујна по цена од 50 € од ноќевање
(Во период од 27.07.2020 заклучно со 09.08.2020 има минимален престој од 3 ноќевања по цена од 60 € од ноќевање)
Во цената е вклученo Паркинг за 1 возило, Wi-Fi, CATV, Маса и столови во градината
Соба за 2 особи со тераса и заедничко купатило по цена од 20 од ноќевање
(Во период од 27.07.2020 заклучно со 09.08.2020 има минимален престој од ноќевања по цена од 25 € од ноќевање)
Во цената е вклученo Wi-Fi, CATV
Соба за 3 особи со заедничко купатило по цена од 30 € од ноќевање
(Во период од 27.07.2020 заклучно со 09.08.2020 има минимален престој од ноќевања по цена од 37,5 € од ноќевање)
Во цената е вклученo Wi-Fi, CATV
Стан до 4 особи целосно опремен со посебна спална соба, дневна, тераса, сопствено купатило и кујна по цена од 60 од ноќевање
Во цената е вклученo Паркинг за 1 возило, Wi-Fi, CATV
Стан до 6 особи целосно опремен со посебна спална соба, дневна, тераса,  сопствено купатило и кујна по цена од 60 од ноќевање
Во цената е вклученo Паркинг за 1 возило, CATV
Откажување на резервација е бесплатно најкасно до 7 дена од датумот на пристигнување.
Откажување на резервација во рок помал од 7 дена од датумот на пристигнување се наплаќа 50% од целосниот износ.
Неоткажување на резервација и непојавување во апартманите на датумот на пристигнување се наплаќа 100% од целосниот износ.
Во апартманите не е дозволено:
– пушење
– домашни миленици
– ноќевање на лица кои немаат резервација
Додатно нудиме 3 лиценцирани водичи https://www.facebook.com/OhridCityTours/
Екскурзија до 4 часа – 50 €
Екскурзија до 8 часа – 80 €

Hotel Facilities

Air Conditioning
Internet – Wifi
Kitchen
Parking
Yard

Hotel Theme

Македонија
Охрид

Rules

Check In 14:00
Check Out 09:00

Rooms

avg 0 /night

Owner

Aries Travel

Member Since 2019