fbpx

GRANDOTEL 4*, Ханиоти

View on map
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend
Print Friendly, PDF & Email

Грандотел4*Ханиотиемодеренресортзаодморирелаксација.ЛоцираненасамотокрајбрежјенаЕгејско море во Ханиоти со сопствена плажа. Хотелот располага со надворешен базен, дво-, тро- и четворокреветникомфорни соби и апартмани со светолмодерен декор и елегантен функционален мебел. Хотелотрасполагасоресторан,2бара,ТВсалон,паркинг,интернет,менувачница,фитнес,пинг-понг.

Тип наСоба

01.10 –15.10

01.06.-15.06

16.0930.09

16.06-30.06

26.08 –15.09

01.07-25.08

Стандарднасоба

ПП-ценитевотабелатасепособанаденсоПОЈАДОКиВЕЧЕРА

2возрасни

1НОЌ

80

115

138 €

206

2+1дете(2-11,99)

1НОЌ

80

115

138 €

206

2+2деца(2-11,99)

1НОЌ

98

144

180

255

3возрасни

1НОЌ

110

159

205

305

Ценитезаапартман,suite, еднокреветнасобаиеднокреветнасоба+1детедо12г.сепособа/сместувачкикапацитетнаденсопојадокивечера

Еднокреветнасоба

ПП

70

102

135

199

1возр.+1дете(0-11,99)

ПП

70

102

135

199

Апартман(4лица)

ПП

162

213

250

335

Suite(2+2деца)

ПП

148

182

222

323

НАПОМЕНА:Минимум5ноќипрестојво периодод01.06до 31.08

  • ДоплатазаALL INCLUSIVE:16евразавозраснинаден полице; 8евразадете наден полице.

*Премиумполупансионпојадокивечерасовклученибезалкохолни пијалоцизавременаоброците:кафе,чај,сокови

  • Користење на 2 лежалки и чадор на плажа– 9 евра за гостите кои користат полупансион, истите се бесплатни загоститекоикористатАLLINCLUSIVЕ

*Прводетедо11,99годинибесплатно

Засобасопогледконмореседоплаќа:

*Директенпоглед –25€поноќевањепособа /*Страниченпоглед15€поноќевањепособа

View More

Hotel Facilities

Air Conditioning
Pool
Restaurant

Hotel Theme

Best value
Luxury
Автобуски аранжмани
Грција
Касандра - Халкидики
Лето 2023
Хотели Закуп
Show All
Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Review score

0/5
Not Rated
Based on 0 review

Traveler rating

Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0

Summary

Sleep
0 /5
Location
0 /5
Service
0 /5
Clearness
0 /5
Rooms
0 /5
0 review on this Hotel - Showing 1 to 0

Write a review

Rooms

Owner

Aries Travel

Member Since 2019