from €0,00
Check Availability

Хотел Lake View – Отешево, Преспанско Езеро

View on map
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Description

Print Friendly, PDF & Email

Село Отешево, скриено во брегот на Национален Парк Галичица, деновиве нема ништо освем викендиции и вили за мал број на фамилијии кој што доаѓаат за одмор. Tуристичката населба Отешево била исто така позната и атрактивна дестенеција низ Југославија и Европа.

Хотел Лејквју беше изграден во 1950-те под тогашниот режим на Премиер Јосип Броз Тито.  На врвот на неговата туристичка понуда во 80-тите и 90-тите, Отешево бил полн со живот, хотели, вили и ресторани. Познати Балкански музичари пристигнувале на плажа со хеликоптери, Европски спортски шампиони биле крунисани во едрење и спортови на вода, и локални и странски туристи заедно ужувале на плажа од раните утрински часови до изгрејсонцето.

Hotel Facilities

Air Conditioning
Flat Tv
Internet – Wifi
Parking
Restaurant

Hotel Theme

Boutique
Преспа

Rules

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Rooms

Reviews

Review score

0/5
Not Rated
Based on 0 review

Traveler rating

Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0

Summary

Sleep
0 /5
Location
0 /5
Service
0 /5
Clearness
0 /5
Rooms
0 /5
0 review on this Hotel - Showing 1 to 0

Write a review

Created with Sketch.
avg €0,00 /night

Owner

Aries Travel

Member Since 2019

Hotel Nearby

Хотел Десарет 3* – Пештани, Охрид

0/5 Not Rated0 review
avg €0,00/night

Хотел Лаки и Спа 4* – Охрид

0/5 Not Rated0 review
avg €0,00/night

Хотел Гранит 4* – Охрид

0/5 Not Rated0 review
avg €0,00/night