Хотел Мизо 4* – Охрид

View on map
Not Rated from 0 review
0/5
100% guests recommend

Description

Print Friendly, PDF & Email

ХОТЕЛ МИЗО 4*- ОХРИД

Комплексот Мизо се наоѓа на самиот брег на Охридското Езеро, во близина на старата рибарска населба Канео и на само еден километар од старата охридска чаршија.

Комплексот располага со:  отворен базен, приватна плажа, ресторан, приватна марина (платформа), спортски терени (тенис, ракомет, кошарка, мал фудбал) и сопствен паркинг.

Трите Депанданси се придружен дел на Хотел Мизо и располагаат со стандардно уредени двокреветни и трокреветни соби.

Сопствениот приватен паркинг на хотелот значи поголема сигурност на вашето возило.

Во склоп на комплексот Мизо се и 10 прекрасно уредени вили.

Спортските терени кои ги исполнуваат современите стандарди се одлична можност за спортски екипи за одржување тренинзи или спортски игри или пак за разонода за гостите во слободното време.

ХОТЕЛСКИ СОБИ

HOTEL ROOMS

Нокевање со појадок

Bed & breakfast

Полу пансион

Half board

Полн пансион

Full board

Двокреветна соба

Double room

25 eur

29 eur

33 eur

Апартмани

Apartments

Апартмани големи

BIG apartments

Апартмани помали (OK)

Smaller apartments

Сам во соба

Single room

Цената е за еден ден и за спрат од вила

The price is per day and for 1 floor of vila

88 eur

66 eur

plus 30% od ponudenata

cena

  • Nа 20 особи ви следува еден гратис / On every 20 pax you will use one free.

  • Цените се однесуваат за едно лице во двокреветна или трокреветна соба. / The prices are per 1 person in double or triple room.

Во цените е вклучена туристичка такса и 5% ДДВ. / Tourıstıc fee and 5% VAT are ıncluded ın thıs prıces.

Доплата за дополнителен оброк / Addition meal supplement

  • *Деца до 3 години гратис. / Children under 5 years FREE.

Hotel Facilities

Air Conditioning
Flat Tv
Internet – Wifi
Parking
Pool
Restaurant
Yard
Show All

Hotel Theme

Македонија
Охрид

Rules

Check In 14:00
Check Out 09:00

Rooms

avg 0 /night

Owner

Aries Travel

Member Since 2019