Негорски бањи – Гевгелија

View on map
Not Rated from 0 review
0/5
100% guests recommend

Description

Print Friendly, PDF & Email

Негорски бањи

Негорски бањи се модерен здравствен и туристички центар за продолжен третман и рехабилитација на пациенти во модерно опремени простории за сите видови на терапија од полето на физикална медицина и рехабилитација.

Комплексот се наоѓа на далечина од 3км од Гевгелија, на надморска височина од 50 метри. Лоциран е во многу специфична средина, во подножјето на планината Кожуф, помеѓу богата и ретка јасенова шума, која формира природен парк. Јасеновата шума зафаќа површина од 22 хектари околу комплексот.

Комплекс „Негорски Бањи“

Бањскиот комплекс Негорски Бањи нуди сместување во 3 хотели. Со реновирањето на постојаните хотелски комплекси пролетта 2007 во значителна мера се подигна квалитетот на сместување. Квалитетното сместување овозможува пријатен престој, како за оние гости кои имаат потреба од користење на уникатната термална-минерална вода, физикалните терапии, така и за оние кои имаат потреба од одмор и рекреација. Трите хотели се со различен степен на квалитет и категорија.

Хотел Јасен

Во бањскиот комплекс Негорски Бањи има 3 хотели. Со реновирањето на постојаните хотелски комплекси пролетта 2007 во значителна мера се подигна квалитетот на сместување. Квалитетното сместување овозможува пријатен престој, како за оние гости кои имаат потреба од користење на водата и физикалните терапии, така и за оние кои имаат потреба од одмор и рекреација. Хотелите се со различен степен на квалитет.

Хотел Јасен има капацитет од 126 легла. Во овој хотел има 6 апартмани кои имаат дневна соба со ТВ, двд, интеренет пристап, телефон, клима уред, фрижидер, тераса, тоалет и спална соба со бања. Хотелот има и 6 еднокреветни соби опремени со ТВ, телефон, фрижидер, клима уред. Двокреветните соби се опремени со ТВ и телефон.

Hotel Facilities

Air Conditioning
Fitness Center
Flat Tv
Heater
Internet – Wifi
Parking
Restaurant
Spa & Sauna
Spa & welness hoteli
Show All

Hotel Theme

Македонија Бањи

Rules

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Rooms

avg 0 /night

Owner

Aries Travel

Member Since 2019