Palmyra Amar Elzaman Aqua Park 4*

View on map
Not Rated from 0 review
0/5
100% guests recommend

Description

Print Friendly, PDF & Email
Palmyra Amar Elzaman Aqua Park 4* 17.06.20 24.06.20 01.07.20 08.07.20 15.07.20 22.07.20 29.07.20 05.08.20 12.08.20 19.08.20 26.08.20 02.09.20 09.09.20 16.09.20
6 ноќевања / 7 дена
авионски билет + аеродромски такси + All inclusive услуга + трансфери
DOUBLE TWIN ROOM (по лице) 398 € 398 € 423 € 423 € 423 € 423 € 423 € 423 € 423 € 423 € 423 € 404 € 404 € 404 €
DOUBLE 796 € 796 € 845 € 845 € 845 € 845 € 845 € 845 € 845 € 845 € 845 € 808 € 808 € 808 €
SINGLE 448 € 448 € 485 € 485 € 485 € 485 € 485 € 485 € 485 € 485 € 485 € 457 € 457 € 457 €
DOUBLE+EXTRA BED (TPL) 1.156 € 1.156 € 1.231 € 1.231 € 1.231 € 1.231 € 1.231 € 1.231 € 1.231 € 1.231 € 1.231 € 1.175 € 1.175 € 1.175 €
1+1 CHD (0-13,99) 743 € 743 € 780 € 780 € 780 € 780 € 780 € 780 € 780 € 780 € 780 € 752 € 752 € 752 €
1+2 CHD (0-13,99) (0-6,99) 1.038 € 1.038 € 1.075 € 1.075 € 1.075 € 1.075 € 1.075 € 1.075 € 1.075 € 1.075 € 1.075 € 1.047 € 1.047 € 1.047 €
1+2 CHD (0-13,99) (7-13,99) 1.091 € 1.091 € 1.140 € 1.140 € 1.140 € 1.140 € 1.140 € 1.140 € 1.140 € 1.140 € 1.140 € 1.103 € 1.103 € 1.103 €
1+3 CHD (0-11,99) (0-5,99) (0-1,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
1+3 CHD (0-11,99) (6-11,99) (0-1,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
2+1 CHD (0-13,99) 1.091 € 1.091 € 1.140 € 1.140 € 1.140 € 1.140 € 1.140 € 1.140 € 1.140 € 1.140 € 1.140 € 1.103 € 1.103 € 1.103 €
2+2 CHD (0-13,99) (0-6,99) 1.386 € 1.386 € 1.435 € 1.435 € 1.435 € 1.435 € 1.435 € 1.435 € 1.435 € 1.435 € 1.435 € 1.398 € 1.398 € 1.398 €
2+2 CHD (0-13,99) (7-13,99) 1.442 € 1.442 € 1.505 € 1.505 € 1.505 € 1.505 € 1.505 € 1.505 € 1.505 € 1.505 € 1.505 € 1.458 € 1.458 € 1.458 €
2+3 CHD (0-11,99) (0-5,99) (0-1,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
2+3 CHD (0-11,99) (6-11,99) (0-1,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
3+1 CHD (0-13,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
3+2 CHD (0-11,99) (0-5,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
FAMILY ROOM (по лице) 435 € 435 € 460 € 460 € 460 € 460 € 460 € 460 € 460 € 460 € 460 € 441 € 441 € 441 €
DOUBLE 870 € 870 € 920 € 920 € 920 € 920 € 920 € 920 € 920 € 920 € 920 € 883 € 883 € 883 €
SINGLE 503 € 503 € 541 € 541 € 541 € 541 € 541 € 541 € 541 € 541 € 541 € 513 € 513 € 513 €
DOUBLE+EXTRA BED (TPL) 1.268 € 1.268 € 1.343 € 1.343 € 1.343 € 1.343 € 1.343 € 1.343 € 1.343 € 1.343 € 1.343 € 1.287 € 1.287 € 1.287 €
1+1 CHD (0-13,99) 798 € 798 € 836 € 836 € 836 € 836 € 836 € 836 € 836 € 836 € 836 € 808 € 808 € 808 €
1+2 CHD (0-13,99) (0-6,99) 1.093 € 1.093 € 1.131 € 1.131 € 1.131 € 1.131 € 1.131 € 1.131 € 1.131 € 1.131 € 1.131 € 1.103 € 1.103 € 1.103 €
1+2 CHD (0-13,99) (7-13,99) 1.165 € 1.165 € 1.215 € 1.215 € 1.215 € 1.215 € 1.215 € 1.215 € 1.215 € 1.215 € 1.215 € 1.178 € 1.178 € 1.178 €
1+3 CHD (0-11,99) (0-5,99) (0-1,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
1+3 CHD (0-11,99) (6-11,99) (0-1,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
2+1 CHD (0-13,99) 1.165 € 1.165 € 1.215 € 1.215 € 1.215 € 1.215 € 1.215 € 1.215 € 1.215 € 1.215 € 1.215 € 1.178 € 1.178 € 1.178 €
2+2 CHD (0-13,99) (0-6,99) 1.460 € 1.460 € 1.510 € 1.510 € 1.510 € 1.510 € 1.510 € 1.510 € 1.510 € 1.510 € 1.510 € 1.473 € 1.473 € 1.473 €
2+2 CHD (0-13,99) (7-13,99) 1.536 € 1.536 € 1.598 € 1.598 € 1.598 € 1.598 € 1.598 € 1.598 € 1.598 € 1.598 € 1.598 € 1.551 € 1.551 € 1.551 €
2+3 CHD (0-11,99) (0-5,99) (0-1,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
2+3 CHD (0-11,99) (6-11,99) (0-1,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
3+1 CHD (0-13,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
3+2 CHD (0-11,99) (0-5,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A

Цената вклучува:

6 ноќевања на услуга All inclusive
Авионски билет со директен чартер лет на релација Скопје – Шарм ел Шеик – Скопје
Аеродромски такси во висина од 80 еур по лице
Дозволени 20 кг чекиран багаж по лице
Трансфер аеродром – хотел – аеродром
Организација на аранжманот
Претставник од локалната партнер агенција

Цената не вклучува:

Патничко и здравствено осигурување
Факултативни екскурзии и индивидуални трошоци.
“Хотелски услуги после одјавување на собите (хотелот има право да ги прекине All Inclusive услугите по времето предвидено за одјавување)”

ВАЖНА НАПОМЕНА:

“За патување во Египет потребно е да имате пасош со важност најмалку 6 месеци од датумот на завршување на Вашиот престој и хотелска резервација.
За влез во Шарм Ел Шеик не е потреба виза. Истата е потребна само доколку ја напуштите Синајската област. Визата за надовор од таа област се добива на лице место во соработка со локалните партнери”
Сите цени се изразени во евра, плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари.

Hotel Facilities

Air Conditioning
Internet – Wifi
Kitchen
Parking
Pool
Restaurant

Hotel Theme

Шарм ел Шеик 2020

Rules

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Rooms

avg 0 /night

Owner

nsolutions

Member Since 2019