Park Lake Side Hotel 4* – Охрид

View on map
Not Rated from 0 review
0/5
100% guests recommend

Description

Print Friendly, PDF & Email

PARK LAKE SIDE HOTEL 4* – ОХРИД

Park Lake Side Hotel 4* се наоѓа на најубавиот дел од езерскиот брег. Повелете , ако сакате престој во хотел кој се граничи со езерото, кое пак се граничи со небото, а и двете се на граница со Вашите фантазии. Хотелот се наоѓа на само 3 километри од градскиот плоштад, токму доволно за Вашите прекрасни прошетки.

Хотелот располага со:

* 13 двособни апартмани,

* 44 двокреветни соби.

Ресторан со 120 седишта внатре и 60 седишта на летната тераса.

Соба за состаноци и одржување на семинари, плажа, отворен летен базен, тениско игралиште, едриличарски клуб, 24 часа рецепција,.

Редовни цени со вклучен појадок
Тип на соба 01 септември – 24 октомври 15 јуни – 31 август
назад страна напред назад страна напред
еднокреветна 47 50 52 50 52 55
двокреветна 33 37 39 37 39 41
трокреветна 31 33 36 33 37 38
четворокреветна 29 30 32 30 33 36
доплата за полупансион 8 10
доплата за полнпансион 16 20
Редовни цени без појадок
Тип на соба 01 септември – 24 октомври 15 јуни – 31 август
назад страна напред назад страна напред
еднокреветна 42 44 47 44 46 48
двокреветна 28 31 33 31 33 35
трокреветна 26 28 31 28 31 33
четворокреветна 23 24 27 26 28 30
доплата за полупансион 8 10
доплата за полнпансион 16 20
Цена за групи над 20 лица со вклучен појадок
Тип на соба 01 септември – 24 октомври 15 јуни – 31 август
назад страна напред назад страна напред
еднокреветна 40 42 44 47
двокреветна 29 31 33 35
трокреветна 27 27 29 33
четворокреветна 25 27 27 31
За групи 10 и 20 лица цените се повисоки за 5%
FOC Едно лице на секои 20 платени
HB supplement 8+1 евра
FB supplement 16 + 2 евра
Цена за групи над 20 лица без вклучен појадок
Тип на соба 01 септември – 24 октомври 15 јуни – 31 август
назад страна напред назад страна напред
еднокреветна 34 36 39 42
двокреветна 24 25 29 30
трокреветна 21 23 23 28
четворокреветна 19 21 21 25
За групи 10 и 20 лица цените се повисоки за 5%
FOC Едно лице на секои 20 платени
HB supplement 8+1 евра
FB supplement 16 + 2 евра

 

 

Hotel Facilities

Air Conditioning
Conference toom
Fitness Center
Flat Tv
Internet – Wifi
Parking
Pool
Restaurant
Sauna
Spa & welness hoteli
Yard
Show All

Hotel Theme

Македонија
Охрид

Rules

Check In 14:00
Check Out 09:00

Rooms

avg 0 /night

Owner

Aries Travel

Member Since 2019