Pirin Golf Hotel 5* – Разлог, Бугарија

View on map
Not Rated from 0 review
0/5
100% guests recommend

Description

Print Friendly, PDF & Email

5 – ѕвездениот комплекс Пирин Голф Хотел и Спа нуди извонреден спа – центар, која зафаќа околу 5000 квадратни метри. Во хотелот има 3 ресторани кои нудат различни јадења.

Опис на соби:

Собите и апартманите во Пирин се опремени со плазма телевизор, минибар, централно греење, работна маса и сеф.

Услуга и Капацитет:

Приватната бања нуди спа бања, бесплатни тоалети, бањарки и папучи. Пирин Голф Хотел вклучува 3 ресторани во кои се служи европска и азиска кујна, лоби бар, продавници, продавници за накит и продавници за спортска опрема. Достапна за изнајмување е велосипедска и ски – опрема. Спа – центарот вклучува 3 спа – зони со 1 затворен и 3 отворени базени кои се отворени цела година, топла када, сауна и парна бања, фитнес, сквош и масажа терапии се достапни со доплата.
Банско ски – лифтот се наоѓа на 12 километри од Пирин Голф Хотел и Спа. Јавање на коњи може да се ужива во Bachevo, кое е оддалечено 15 километри. Во непосредна близина, можете да најдете голем избор на продавници, кафулиња, ресторани и супермаркети.
Автобуската и железничката станица во Разлог се на 3 km, а аеродромот во Софија е на 160 километри од хотелот. Хотелот нуди можност да се организира трансфер до меѓународните аеродроми во Софија или Солун со доплата.

Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат својата политика на обезбедените услуги (за дополнителни трошоци / бесплатно). Искрено се извинуваме за какви било несогласувања.

Попуст за рани резервации /НЕ Рефундирачка

15 % Попуст за резервации направени до 31.10.2019 и платено 100% до 15.11.2019
10 % Попуст за резервации направени до 30.11.2019 и платено 100% до 10.12.2019

Редовна Понуда | Зима 2019/20

PIRIN GOLF HOTEL & SPA 5* BB/HB
BB HB BB HB  HB  BB HB BB HB  BB HB BB HB 
Петок – Сабота Петок – Сабота Недела-Четврток Недела-Четврток Сите денови Петок – Сабота Петок – Сабота Недела-Четврток Недела-Четврток Петок – Сабота Петок – Сабота Недела-Четврток Недела-Четврток
DBL ROOM -min 2; max 2+1 01.12-19.12 20.12-26.12 06.01-29.02 01.03-31.03
p.p. in DBL 45.10 53.90 40.70 48.95 45.10 48.95 56.65 44.00 51.15 45.10 53.90 40.70 48.95
SGL ROOM 66.00 78.10 59.40 70.40 66.00 71.50 82.50 63.80 73.70 66.00 78.10 59.40 70.40
DBL ROOM 90.20 107.80 81.40 97.90 90.20 97.90 113.30 88.00 102.30 90.20 107.80 81.40 97.90
1 adult + 1 Chd (02-06,99) 66.00 78.10 59.40 70.40 66.00 71.50 82.50 63.80 73.70 66.00 78.10 59.40 70.40
1 adult + 1 Chd (07-13,99) 67.65 80.85 61.05 73.43 67.65 73.43 84.98 66.00 76.73 67.65 80.85 61.05 73.43
1 adult + 2 Chd (02-06,99) 66.00 78.10 59.40 70.40 66.00 71.50 82.50 63.80 73.70 66.00 78.10 59.40 70.40
1 adult + 2 Chd (07-13,99)(02-06,99) 67.65 80.85 61.05 73.43 67.65 73.43 84.98 66.00 76.73 67.65 80.85 61.05 73.43
1 adult + 2 Chd (07-13,99) 83.44 99.72 75.30 90.56 83.44 90.56 104.80 81.40 94.63 83.44 99.72 75.30 90.56
2 adult + 1 Chd (02-06,99) 90.20 107.80 81.40 97.90 90.20 97.90 113.30 88.00 102.30 90.20 107.80 81.40 97.90
2 adult + 1 Chd (07-13,99) 105.99 126.67 95.65 115.03 105.99 115.03 133.13 103.40 120.20 105.99 126.67 95.65 115.03
DBL SUPERIOR ROOM -min 2; max 2+1 01.12-19.12 20.12-26.12 06.01-29.02 01.03-31.03
p.p. in DBL SUPERIOR 53.35 60.50 48.40 54.45 52.25 57.75 65.45 52.25 58.85 53.35 60.50 48.40 54.45
SGL SUPERIOR ROOM 78.10 88.00 70.40 79.20 75.90 83.60 94.60 75.90 85.80 78.10 88.00 70.40 79.20
DBL SUPERIOR ROOM 106.70 121.00 96.80 108.90 104.50 115.50 130.90 104.50 117.70 106.70 121.00 96.80 108.90
1 adult + 1 Chd (02-06,99) 78.10 88.00 70.40 79.20 75.90 83.60 94.60 75.90 85.80 78.10 88.00 70.40 79.20
1 adult + 1 Chd (07-13,99) 80.03 90.75 72.60 81.68 78.38 86.63 98.18 78.38 88.28 80.03 90.75 72.60 81.68
1 adult + 2 Chd (02-06,99) 78.10 88.00 70.40 79.20 75.90 83.60 94.60 75.90 85.80 78.10 88.00 70.40 79.20
1 adult + 2 Chd (07-13,99)(02-06,99) 80.03 90.75 72.60 81.68 78.38 86.63 98.18 78.38 88.28 80.03 90.75 72.60 81.68
1 adult + 2 Chd (07-13,99) 98.70 111.93 89.54 100.73 96.66 106.84 121.08 96.66 108.87 98.70 111.93 89.54 100.73
2 adult + 1 Chd (02-06,99) 106.70 121.00 96.80 108.90 104.50 115.50 130.90 104.50 117.70 106.70 121.00 96.80 108.90
2 adult + 1 Chd (07-13,99) 125.37 142.18 113.74 127.96 122.79 135.71 153.81 122.79 138.30 125.37 142.18 113.74 127.96
FAMILY SUPERIOR ROOM-min 2+2; max 2+3 01.12-19.12 20.12-26.12 06.01-29.02 01.03-31.03
p.p. in FAMILY SUPERIOR ROOM 80.30 90.75 72.05 81.95 78.65 86.90 97.90 78.10 88.55 80.30 90.75 72.05 81.95
Rent FAMILY SUPERIOR ROOM /2 Persons/ 160.60 181.50 144.10 163.90 157.30 173.80 195.80 156.20 177.10 160.60 181.50 144.10 163.90
2 adult + 2 Chd (02-06,99) 160.60 181.50 144.10 163.90 157.30 173.80 195.80 156.20 177.10 160.60 181.50 144.10 163.90
2 adult + 2 Chd (02-06,99)(07-13,99) 160.60 181.50 144.10 163.90 157.30 173.80 195.80 156.20 177.10 160.60 181.50 144.10 163.90
2 adult + 2 Chd (07-13,99) 160.60 181.50 144.10 163.90 157.30 173.80 195.80 156.20 177.10 160.60 181.50 144.10 163.90
2 adult + 2 Chd (07-13,99)+(02-06,99) 160.60 181.50 144.10 163.90 157.30 173.80 195.80 156.20 177.10 160.60 181.50 144.10 163.90
2 adult + 2 Chd (07-13,99)+(07-13,99) 188.71 213.26 169.32 192.58 184.83 204.22 230.07 183.54 208.09 188.71 213.26 169.32 192.58
JUNIOR SUITE-min 2; max 2+1 01.12-19.12 20.12-26.12 06.01-29.02 01.03-31.03
p.p. in JUNIOR SUITE 61.60 68.75 55.55 61.60 59.40 67.10 74.25 59.95 67.10 61.60 68.75 55.55 61.60
Rent JUNIOR SUITE /2 Persons/ 123.20 137.50 111.10 123.20 118.80 134.20 148.50 119.90 134.20 123.20 137.50 111.10 123.20
2 adult + 1 Chd (02-06,99) 123.20 137.50 111.10 123.20 118.80 134.20 148.50 119.90 134.20 123.20 137.50 111.10 123.20
2 adult + 1 Chd (07-13,99) 144.76 161.56 130.54 144.76 139.59 157.69 174.49 140.88 157.69 144.76 161.56 130.54 144.76
SUITE 1-Bedroom SUPERIOR-min 2; max 2+1 01.12-19.12 20.12-26.12 06.01-29.02 01.03-31.03
p.p. in SUITE 1-Bedroom SUPERIOR 63.80 70.40 57.20 63.25 61.05 68.75 76.45 62.15 68.75 63.80 70.40 57.20 63.25
Rent SUITE 1-Bedroom SUPERIOR /2 Persons/ 127.60 140.80 114.40 126.50 122.10 137.50 152.90 124.30 137.50 127.60 140.80 114.40 126.50
2 adult + 1 Chd (02-06,99) 127.60 140.80 114.40 126.50 122.10 137.50 152.90 124.30 137.50 127.60 140.80 114.40 126.50
2 adult + 1 Chd (07-13,99) 149.93 165.44 134.42 148.64 143.47 161.56 179.66 146.05 161.56 149.93 165.44 134.42 148.64
SUITE 2-Bedroom Deluxe-min 4; max 4+1 01.12-19.12 20.12-26.12 06.01-29.02 01.03-31.03
p.p. in SUITE 2-Bedroom Deluxe 59.68 66.55 53.63 59.95 57.75 64.63 72.05 58.03 64.90 59.68 66.55 53.63 59.95
Rent SUITE 2-Bedroom Deluxe /4 Persons/ 238.70 266.20 214.50 239.80 231.00 258.50 288.20 232.10 259.60 238.70 266.20 214.50 239.80
4 adult + 1 Chd (02-06,99) 238.70 266.20 214.50 239.80 231.00 258.50 288.20 232.10 259.60 238.70 266.20 214.50 239.80
4 adult + 1 Chd (07-13,99) 259.59 289.49 233.27 260.78 251.21 281.12 313.42 252.41 282.32 259.59 289.49 233.27 260.78
Комунална Такса по лице на ден /Возрасен и дете (7-13,99г.) :  0,67 еур – ЗАДОЛЖИТЕЛНО

Hotel Facilities

Air Conditioning
Conference toom
Fitness Center
Flat Tv
Heater
Internet – Wifi
Parking
Pool
Restaurant
Sauna
Smoking Room
Spa & Sauna
Washer & Dryer
Show All

Hotel Theme

Разлог

Rules

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Rooms

avg 0 /night

Owner

Aries Travel

Member Since 2019