Premier Luxury Mountain Resort 5*, Банско, Бугарија

View on map
Not Rated from 0 review
0/5
100% guests recommend

Description

Print Friendly, PDF & Email

Хотел Премиер беше номиниран за најдобар хотел во Бугарија 2010 година од страна на “World Travel Awards”, која ја доделува најпрестижната награда во областа на туризмот. Освои награда за најдобар хотел со 5* во Банско за 2009 / 2010 година, како и за најдобар Спа хотел во Бугарија во 2010 година. Се наоѓа на 700м одалеченост од жичарата.

Извонреден дизајн, комфорни соби, спа центар (затворен базен, џакузи на отворено со топла вода, сауна, ароматизирана сауна, руска бања, фитнес центар), приклучок за интернет, конференциска сала, ресторан, висок квалитет на услуга. Идеално место за ексклузивен зимски одмор.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ЕУР, ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО О ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ОД 61,8МКД

-20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.08.2019

-15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.10.2019

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 30.11.2019 (за пристигања после 20.12.2019)

Попустите се валидни со целосна уплата

 

Ценовник објавен на 20.08.2019

PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT 5*
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 30.11-19.12.2019 20.12-26.12.2019 27.12-05.01.2020 06.01-06.02.2020 07.02-01.03.2020 02.03-28.03.2020
ВО СИТЕ СОБИ, 1ВО ДЕТЕ НА ЕКТРА ЛЕГЛО Е БЕСПЛАТНО
SMART CLUB
DBL SMART / ЦЕНА ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
1 Возрасно лице 66.88 100.32 144.32 86.24 100.32 74.8
1Возр+1дете (0-11,99) 83.6 125.4 180.4 107.8 125.4 93.5
1Возр+2Деца (0-11,99) 100.1 152.9 207.9 135.3 152.9 121
2 Возрасни лица 83.6 125.4 180.4 107.8 125.4 93.5
2 Возр+1Дете (0-11,99) 100.1 152.9 207.9 135.3 152.9 121
3 Возрасни лица 106.7 163.9 218.9 146.3 163.9 132
DBL SMART MOUNTAIN VIEW / ЦЕНА ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
1 Возрасно лице 73.04 110 154.88 95.92 110 85.36
1Возр+1дете (0-11,99) 91.3 137.5 193.6 119.9 137.5 106.7
1Возр+2Деца (0-11,99) 107.8 165 221.1 147.4 165 134.2
2 Возрасни лица 91.3 137.5 193.6 119.9 137.5 106.7
2 Возр+1Дете (0-11,99) 107.8 165 221.1 147.4 165 134.2
3 Возрасни лица 114.4 176 232.1 158.4 176 145.2
JUNIOR SUITE / ЦЕНА ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
1 Возрасно лице 97.9 147.4 213.4 126.5 147.4 110
1Возр+1дете (0-11,99) 97.9 147.4 213.4 126.5 147.4 110
1Возр+2Деца (0-11,99) 114.4 174.9 240.9 154 174.9 137.5
1Возр+3Деца (0-11,99) 130.9 202.4 268.4 181.5 202.4 165
2 Возрасни лица 97.9 147.4 213.4 126.5 147.4 110
2 Возр+1Дете (0-11,99) 114.4 174.9 240.9 154 174.9 137.5
2Возр+2Деца(0-11,99) 130.9 202.4 268.4 181.5 202.4 165
3 Возрасни лица 121 185.9 251.9 165 185.9 148.5
JUNIOR SUITE MOUNTAIN VIEW / ЦЕНА ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
1 Возрасно лице 106.7 160.6 225.5 139.7 160.6 123.2
1Возр+1дете (0-11,99) 106.7 160.6 225.5 139.7 160.6 123.2
1Возр+2Деца (0-11,99) 123.2 188.1 253 167.2 188.1 150.7
1Возр+3Деца (0-11,99) 139.7 215.6 280.5 194.7 215.6 178.2
2 Возрасни лица 106.7 160.6 225.5 139.7 160.6 123.2
2 Возр+1Дете (0-11,99) 123.2 188.1 253 167.2 188.1 150.7
2Возр+2Деца(0-11,99) 139.7 215.6 280.5 194.7 215.6 178.2
3 Возрасни лица 129.8 199.1 264 178.2 199.1 161.7
EXECUTIVE SUITE / ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
3 Возрасни лица 174.9 261.8 378.4 225.5 261.8 196.9
3Возр+1Дете (0-11,99) 174.9 261.8 378.4 225.5 261.8 196.9
3Возр+2Деца(0-11,99) 191.4 289.3 405.9 253 289.3 224.4
3Возр+3Деца(0-11,99) 207.9 316.8 433.4 280.5 316.8 251.9
4 Возрасни лица 174.9 261.8 378.4 225.5 261.8 196.9
4Возр+1Дете(0-11,99) 191.4 289.3 405.9 253 289.3 224.4
4Возр+2Деца(0-11,99) 207.9 316.8 433.4 280.5 316.8 251.9
5 Возрасни лица 198 300.3 416.9 264 300.3 235.4
EXECUTIVE COLLECTION
EXECUTIVE ROOM / ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
1 Возрасно лице 80.96 121.44 176 104.72 121.44 91.52
1Возр+1дете (0-11,99) 101.2 151.8 220 130.9 151.8 114.4
1Возр+2Деца (0-11,99) 117.7 179.3 247.5 158.4 179.3 141.9
2 Возрасни лица 101.2 151.8 220 130.9 151.8 114.4
2 Возр+1Дете (0-11,99) 117.7 179.3 247.5 158.4 179.3 141.9
3 Возрасни лица 124.3 190.3 258.5 169.4 190.3 152.9
ALPINE EXECUTIVE ROOM / ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
1 Возрасно лице 88 132 186.56 115.28 132 101.2
1Возр+1дете (0-11,99) 110 165 233.2 144.1 165 126.5
1Возр+2Деца (0-11,99) 126.5 192.5 260.7 171.6 192.5 154
2 Возрасни лица 110 165 233.2 144.1 165 126.5
2 Возр+1Дете (0-11,99) 126.5 192.5 260.7 171.6 192.5 154
3 Возрасни лица 133.1 203.5 271.7 182.6 203.5 165
SUPERIOR SUITE / ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
1 Возрасно лице 93.2 139.92 202.4 120.56 139.92 104.72
1Возр+1дете (0-11,99) 116.6 174.9 253 150.7 174.9 130.9
1Возр+2Деца (0-11,99) 133.1 202.4 280.5 178.2 202.4 158.4
2 Возрасни лица 116.6 174.9 253 150.7 174.9 130.9
2 Возр+1Дете (0-11,99) 133.1 202.4 280.5 178.2 202.4 158.4
2Возр+2Деца(0-11,99) 149.6 229.9 308 205.7 229.9 185.9
3 Возрасни лица 139.7 213.4 291.5 189.2 213.4 169.4
ALPINE SUITE / ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
1 Возрасно лице 100.3 150.4 212.9 131.1 150.4 115.2
1Возр+1дете (0-11,99) 125.4 188.1 266.2 163.9 188.1 144.1
1Возр+2Деца (0-11,99) 141.9 215.6 293.7 191.4 215.6 171.6
2 Возрасни лица 125.4 188.1 266.2 163.9 188.1 144.1
2 Возр+1Дете (0-11,99) 141.9 215.6 293.7 191.4 215.6 171.6
2Возр+2Деца(0-11,99) 158.4 243.1 321.2 218.9 243.1 199.1
3 Возрасни лица 148.5 226.6 304.7 202.4 226.6 182.6
Release periods 5 дена 15 дена 15 дена 10 дена 10 дена 10 дена
Период на отказ на резервација до 4 дена 30 дена 30 дена 13 дена 13 дена 13 дена
Пенали 50% пенали 50% пенали 50% пенали 50% пенали 50% пенали 50% пенали
Период на отказ на резервација до 1 ден 24 дена 24 дена 9 дена 9 дена 9 дена
Пенали 100% пенали 100% пенали 100% пенали 100% пенали 100% пенали 100% пенали
Не појавување во хотел 100% пенали 100% пенали 100% пенали 100% пенали 100% пенали 100% пенали
Минимум престој / 3 ноќевања 4 ноќевања / / /

 

 

Во цената е вклучено: богат појадок, употреба на спа центар, со внатрешен базен, џакузи, сауна, парна бања, ски гардероба, надворешен паркинг,  превоз до гондолата.

Хотелот има два типа на соби: Smart collection и Executive Collection

Smart collection: се состои од двокреветни соби, јуниор свит и ексекутив свит, кој се декорирани и уредени со смирувачки дизајн.

Executive Colection: се состои од целосно реновирани соби кој гледаат према планината, и при пристигање во нив, гостите ги чека, шише вино, минерална вода и кошница со овошје.

 

Попустот и промоциите можат да се комбинираат 7=6 само од 30.11-19.12.2019 и од 06.01.2020

Политика при резервација: Задолжителна УПЛАТА на 50% депозит. (доколку е резервација со рана уплата, кога се потврдува, веднаш се доплаќа) истата се уплаќа најкасно до 14дена пред рокот, и не се рефундира доколку се прави промена или отказ на резервација, кога станува збор за резервација со попуст за рана уплата)

Бебешко креветче – бесплатно, на барање.

Новогодишната и Божиќната вечера не се задолжителни, но на 24.12 и 31.12.2018 не се служи вечера.

 

ДОПЛАТИ:

-Доплата за ПОЛУПАНСИОН 18еур по лице на ден, 10еур дете од 6-11,99год

-Ресортска такса по лице на ден – 1еур

-Задолжителна туристичка такса по лице на ден од 1еур

-Дете од 0-1,99год – не плаќа такси

Hotel Facilities

Air Conditioning
Conference toom
Fitness Center
Flat Tv
Heater
Internet – Wifi
Parking
Pool
Restaurant
Sauna
Smoking Room
Spa & Sauna
Washer & Dryer
Show All

Hotel Theme

Банско

Rules

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Rooms

avg 0 /night

Owner

Aries Travel

Member Since 2019