Sea Beach Aqua Park 4*

View on map
Not Rated from 0 review
0/5
100% guests recommend

Description

Print Friendly, PDF & Email
Sea Beach Aqua Park  4* 17.06.20 24.06.20 01.07.20 08.07.20 15.07.20 22.07.20 29.07.20 05.08.20 12.08.20 19.08.20 26.08.20 02.09.20 09.09.20 16.09.20
6 ноќевања / 7 дена
авионски билет + аеродромски такси + All inclusive услуга + трансфери
STANDARD ROOM
P.P.P.D.IN DOUBLE 454 € 454 € 466 € 466 € 466 € 466 € 466 € 466 € 466 € 466 € 466 € 454 € 454 € 454 €
DOUBLE 908 € 908 € 932 € 932 € 932 € 932 € 932 € 932 € 932 € 932 € 932 € 908 € 908 € 908 €
SINGLE 531 € 531 € 550 € 550 € 550 € 550 € 550 € 550 € 550 € 550 € 550 € 531 € 531 € 531 €
DOUBLE+EXTRA BED 1.324 € 1.324 € 1.361 € 1.361 € 1.361 € 1.361 € 1.361 € 1.361 € 1.361 € 1.361 € 1.361 € 1.324 € 1.324 € 1.324 €
1+1 CHD (0-12,99) 826 € 826 € 845 € 845 € 845 € 845 € 845 € 845 € 845 € 845 € 845 € 826 € 826 € 826 €
1+2 CHD (0-12,99) (0-6,99) 1.121 € 1.121 € 1.140 € 1.140 € 1.140 € 1.140 € 1.140 € 1.140 € 1.140 € 1.140 € 1.140 € 1.121 € 1.121 € 1.121 €
1+2 CHD (0-12,99) (7-12,99) 1.203 € 1.203 € 1.227 € 1.227 € 1.227 € 1.227 € 1.227 € 1.227 € 1.227 € 1.227 € 1.227 € 1.203 € 1.203 € 1.203 €
1+3 CHD (0-12,99) (0-6,99) (0-6,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
1+3 CHD (0-12,99) (7-12,99) (0-6,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
2+1 CHD (0-12,99) 1.203 € 1.203 € 1.227 € 1.227 € 1.227 € 1.227 € 1.227 € 1.227 € 1.227 € 1.227 € 1.227 € 1.203 € 1.203 € 1.203 €
2+2 CHD (0-12,99) (0-6,99) 1.498 € 1.498 € 1.522 € 1.522 € 1.522 € 1.522 € 1.522 € 1.522 € 1.522 € 1.522 € 1.522 € 1.498 € 1.498 € 1.498 €
2+2 CHD (0-12,99) (7-12,99) 1.582 € 1.582 € 1.613 € 1.613 € 1.613 € 1.613 € 1.613 € 1.613 € 1.613 € 1.613 € 1.613 € 1.582 € 1.582 € 1.582 €
2+3 CHD (0-12,99) (0-6,99) (0-2,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
2+3 CHD (0-12,99) (7-12,99) (0-2,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
3+1 CHD (0-12,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
3+2 CHD (0-12,99) (0-6,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
STANDARD SEA VIEW
P.P.P.D.IN DOUBLE 472 € 472 € 485 € 485 € 485 € 485 € 485 € 485 € 485 € 485 € 485 € 472 € 472 € 472 €
DOUBLE 945 € 945 € 970 € 970 € 970 € 970 € 970 € 970 € 970 € 970 € 970 € 945 € 945 € 945 €
SINGLE 577 € 577 € 597 € 597 € 597 € 597 € 597 € 597 € 597 € 597 € 597 € 577 € 577 € 577 €
DOUBLE+EXTRA BED 1.380 € 1.380 € 1.417 € 1.417 € 1.417 € 1.417 € 1.417 € 1.417 € 1.417 € 1.417 € 1.417 € 1.380 € 1.380 € 1.380 €
1+1 CHD (0-12,99) 872 € 872 € 892 € 892 € 892 € 892 € 892 € 892 € 892 € 892 € 892 € 872 € 872 € 872 €
1+2 CHD (0-12,99) (0-6,99) 1.167 € 1.167 € 1.187 € 1.187 € 1.187 € 1.187 € 1.187 € 1.187 € 1.187 € 1.187 € 1.187 € 1.167 € 1.167 € 1.167 €
1+2 CHD (0-12,99) (7-12,99) 1.240 € 1.240 € 1.265 € 1.265 € 1.265 € 1.265 € 1.265 € 1.265 € 1.265 € 1.265 € 1.265 € 1.240 € 1.240 € 1.240 €
1+3 CHD (0-12,99) (0-6,99) (0-6,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
1+3 CHD (0-12,99) (7-12,99) (0-6,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
2+1 CHD (0-12,99) 1.240 € 1.240 € 1.265 € 1.265 € 1.265 € 1.265 € 1.265 € 1.265 € 1.265 € 1.265 € 1.265 € 1.240 € 1.240 € 1.240 €
2+2 CHD (0-12,99) (0-6,99) 1.535 € 1.535 € 1.560 € 1.560 € 1.560 € 1.560 € 1.560 € 1.560 € 1.560 € 1.560 € 1.560 € 1.535 € 1.535 € 1.535 €
2+2 CHD (0-12,99) (7-12,99) 1.629 € 1.629 € 1.660 € 1.660 € 1.660 € 1.660 € 1.660 € 1.660 € 1.660 € 1.660 € 1.660 € 1.629 € 1.629 € 1.629 €
2+3 CHD (0-12,99) (0-6,99) (0-2,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
2+3 CHD (0-12,99) (7-12,99) (0-2,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
3+1 CHD (0-12,99) 1.675 € 1.675 € 1.712 € 1.712 € 1.712 € 1.712 € 1.712 € 1.712 € 1.712 € 1.712 € 1.712 € 1.675 € 1.675 € 1.675 €
3+2 CHD (0-12,99) (0-6,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A

Цената вклучува:

  • 6 ноќевања на услуга All inclusive
  • Авионски билет со директен чартер лет на релација Скопје – Шарм ел Шеик – Скопје
  • Аеродромски такси во висина од 80 еур по лице
  • Дозволени 20 кг чекиран багаж по лице
  • Трансфер  аеродром – хотел – аеродром
  • Организација на аранжманот
  • Претставник од локалната партнер агенција

Цената не вклучува:

  • Патничко и здравствено осигурување
  • Факултативни екскурзии и индивидуални трошоци.
  • “Хотелски услуги после одјавување на собите (хотелот има право да ги прекине All Inclusive услугите по времето предвидено за одјавување)”

ВАЖНА НАПОМЕНА:

“За патување во Египет потребно е да имате пасош со важност најмалку 6 месеци од датумот на завршување на Вашиот престој и хотелска резервација.
За влез во Шарм Ел Шеик не е потреба виза. Истата е потребна само доколку ја напуштите Синајската област. Визата за надовор од таа област се добива на лице место во соработка со локалните партнери”

Сите цени се изразени во евра, плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари.

Hotel Facilities

Air Conditioning
Internet – Wifi
Kitchen
Parking
Restaurant

Hotel Theme

Шарм ел Шеик 2020

Rules

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Rooms

avg 0 /night

Owner

nsolutions

Member Since 2019