fbpx

Sharm Inn Amarine

Нема оценки from 0 review
0/5
100% of guests recommend
Print Friendly, PDF & Email
Sharm Inn Amarine 4* 17.06.20 24.06.20 01.07.20 08.07.20 15.07.20 22.07.20 29.07.20 05.08.20 12.08.20 19.08.20 26.08.20 02.09.20 09.09.20 16.09.20
6 ноќевања / 7 дена
авионски билет + аеродромски такси + Ultra All inclusive услуга + трансфери
DOUBLE/TWIN ROOM – Run Of the House
P.P.P.D.IN DOUBLE 385 € 385 € 410 € 410 € 410 € 410 € 410 € 410 € 410 € 410 € 410 € 398 € 398 € 398 €
DOUBLE 771 € 771 € 821 € 821 € 821 € 821 € 821 € 821 € 821 € 821 € 821 € 796 € 796 € 796 €
SINGLE 429 € 429 € 466 € 466 € 466 € 466 € 466 € 466 € 466 € 466 € 466 € 448 € 448 € 448 €
DOUBLE+EXTRA BED 1.119 € 1.119 € 1.194 € 1.194 € 1.194 € 1.194 € 1.194 € 1.194 € 1.194 € 1.194 € 1.194 € 1.156 € 1.156 € 1.156 €
1+1 CHD (0-13,99) 724 € 724 € 761 € 761 € 761 € 761 € 761 € 761 € 761 € 761 € 761 € 743 € 743 € 743 €
1+2 CHD (0-13,99) (0-2,99) 1.019 € 1.019 € 1.056 € 1.056 € 1.056 € 1.056 € 1.056 € 1.056 € 1.056 € 1.056 € 1.056 € 1.038 € 1.038 € 1.038 €
1+2 CHD (0-13,99) (7-13,99) 1.066 € 1.066 € 1.116 € 1.116 € 1.116 € 1.116 € 1.116 € 1.116 € 1.116 € 1.116 € 1.116 € 1.091 € 1.091 € 1.091 €
1+3 CHD (0-13,99) (0-2,99) (0-2,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
1+3 CHD (0-13,99) (3-13,99) (0-2,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
2+1 CHD (0-13,99) 1.066 € 1.066 € 1.116 € 1.116 € 1.116 € 1.116 € 1.116 € 1.116 € 1.116 € 1.116 € 1.116 € 1.091 € 1.091 € 1.091 €
2+2 CHD (0-13,99) (0-6,99) 1.361 € 1.361 € 1.411 € 1.411 € 1.411 € 1.411 € 1.411 € 1.411 € 1.411 € 1.411 € 1.411 € 1.386 € 1.386 € 1.386 €
2+2 CHD (0-13,99) (7-13,99) 1.411 € 1.411 € 1.473 € 1.473 € 1.473 € 1.473 € 1.473 € 1.473 € 1.473 € 1.473 € 1.473 € 1.442 € 1.442 € 1.442 €
2+3 CHD (0-13,99) (0-6,99) (0-2,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
2+3 CHD (0-13,99) (3-12,99) (0-2,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
3+1 CHD (0-13,99) 1.418 € 1.418 € 1.492 € 1.492 € 1.492 € 1.492 € 1.492 € 1.492 € 1.492 € 1.492 € 1.492 € 1.455 € 1.455 € 1.455 €
3+2 CHD (0-13,99) (0-2,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A

Цената вклучува:

  • 6 ноќевања на услуга All inclusive
  • Авионски билет со директен чартер лет на релација Скопје – Шарм ел Шеик – Скопје
  • Аеродромски такси во висина од 80 еур по лице
  • Дозволени 20 кг чекиран багаж по лице
  • Трансфер  аеродром – хотел – аеродром
  • Организација на аранжманот
  • Претставник од локалната партнер агенција

Цената не вклучува:

  • Патничко и здравствено осигурување
  • Факултативни екскурзии и индивидуални трошоци.
  • “Хотелски услуги после одјавување на собите (хотелот има право да ги прекине All Inclusive услугите по времето предвидено за одјавување)”

За патување во Египет потребно е да имате пасош со важност најмалку 6 месеци од датумот на завршување на Вашиот престој во Хургада и хотелска резервација.
За влез во Шарм Ел Шеик не е потреба виза. Истата е потребна само доколку ја напуштите Синајската област. Визата за надовор од таа област се добива на лице место во соработка со локалните партнери

Прочитај Повеќе

Hotel Theme

Шарм ел Шеик 2020
Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Review score

0/5
Нема оценки
Based on 0 review

Traveler rating

Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0

Summary

Sleep
0 /5
Location
0 /5
Service
0 /5
Clearness
0 /5
Rooms
0 /5
0 review on this Hotel - Showing 1 to 0

Write a review

Rooms

Owner

nsolutions

Member Since 2019

Traveler rating

Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0

Summary

Sleep
0 /5
Location
0 /5
Service
0 /5
Clearness
0 /5
Rooms
0 /5