Triumf Hotel 4* – Шенѓин, Албанија

View on map
Not Rated from 0 review
0/5
100% guests recommend

Description

Print Friendly, PDF & Email

Triumf Hotel 4* – Шенѓин, Албанија

Хотел Триумф се наоѓа на сама плажа во туристичкото место Шенгин, локацијата овозможува еден пријатен релаксиран одмор за сите категории на туристи, нивниот пријателски персонал допринесува престојот да биде што покомотен и пријатен за сите гости.

Хотелот од Тирана е одалечен на 43км, исто така располага со базен, паркинг, бар, ресторан, лоби бар, повеќе типови на соби, кој се опремени со сопствен тоалет, со туш или када, тв, биро, телефон, мини фрижидер.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ЕУР, ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ОД 62,00 МКД

TRIUMF HOTEL / 4* / SHENGJIN
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 01.01.2021
31.03.2021
01.04.2021
30.04.2021
01.05.2021
31.05.2021
01.06.2021
30.06.2021
01.07.2021
31.08.2021
01.09.2021
30.09.2021
01.10.2021
31.10.2021
01.11.2021
31.12.2021
STANDARD ROOM WITH BALCONY
DOUBLE 52.8 55 55 57.2 68.2 57.2 55 52.8
SINGLE 52.8 55 55 57.2 68.2 57.2 55 52.8
1+1 CHD (0-12,99) 52.8 55 55 57.2 68.2 57.2 55 52.8
1+2 CHD (0-12,99) (0-3,99) 52.8 55 55 57.2 68.2 57.2 55 52.8
2+1 CHD (0-3,99) 52.8 55 55 57.2 68.2 57.2 55 52.8
STANDARD SIDE SEA VIEW
2PAX 57.2 67.1 70.4 77 79.2 77 67.1 57.2
3PAX 71.5 71.5 77 90.2 90.2 90.2 71.5 71.5
4PAX 96.8 96.8 99 110 110 110 96.8 96.8
5PAX 107.8 107.8 110 121 121 121 107.8 107.8
2+1 CHD (0-3,99) 57.2 67.1 70.4 77 79.2 77 67.1 57.2
2+1 CHD (4-12,99) 72.6 72.6 78.1 91.3 91.3 91.3 72.6 72.6
2+2 CHD (0-3,99) (0-3,99) 57.2 67.1 70.4 77 79.2 77 67.1 57.2
2+2 CHD (0-3,99) (4-12,99) 72.6 72.6 78.1 91.3 91.3 91.3 72.6 72.6
2+2 CHD (4-12,99) (4-12,99) 97.9 97.9 100.1 111.1 111.1 111.1 97.9 97.9
2+3 CHD (0-3,99) (0-3,99) (0-3,99) 57.2 67.1 70.4 77 79.2 77 67.1 57.2
2+3 CHD (0-3,99) (0-3,99) (4-12,99) 72.6 72.6 78.1 91.3 91.3 91.3 72.6 72.6
2+3 CHD (0-3,99) (4-12,99) (4-12,99) 97.9 97.9 100.1 111.1 111.1 111.1 97.9 97.9
2+3 CHD (4-12,99) (4-12,99) (4-12,99) 108.9 108.9 111.1 122.1 122.1 122.1 108.9 108.9
3+1 CHD (0-3,99) 71.5 71.5 77 90.2 90.2 90.2 71.5 71.5
3+1 CHD (4-12,99) 97.9 97.9 100.1 111.1 111.1 111.1 97.9 97.9
3+2 CHD (0-3,99) (0-3,99) 71.5 71.5 77 90.2 90.2 90.2 71.5 71.5
3+2 CHD (0-3,99) (4-12,99) 97.9 97.9 100.1 111.1 111.1 111.1 97.9 97.9
3+2 CHD (4-12,99) (4-12,99) 108.9 108.9 111.1 122.1 122.1 122.1 108.9 108.9
4+1 CHD (0-3,99) 96.8 96.8 99 110 110 110 96.8 96.8
4+1 CHD (4-12,99) 108.9 108.9 111.1 122.1 122.1 122.1 108.9 108.9
STANDARD SEA VIEW
DOUBLE 74.8 85.8 88 99 99 99 85.8 74.8
TRIPLE 74.8 85.8 88 99 99 99 85.8 74.8
2+1 CHD (0-12,99) 74.8 85.8 88 99 99 99 85.8 74.8
JUNIOR SUITE
2PAX 127.6 127.6 138.6 160.6 162.8 160.6 127.6 127.6
RELEASE DAYS 1 1 1 1 1 1 1 1

Во цените е вклучено: појадок, влез во спа и базенот кој е лоциран на кров

Минимум престој до 2 ноќевања

Можност за доплата на вечера мени од 14еур по лице на ден

Политика на отказ на резервација: 

  • До 30 дена пред пристигање – без пенали
  • Од 29-13дена пред пристигање – 25% пенали
  • Од 12-7 дена пред пристигање – 50% пенали
  • Од 6-0 дена пред пристигање – 100% пенали

Hotel Facilities

Air Conditioning
Flat Tv
Heater
Internet – Wifi
Parking
Restaurant
Smoking Room
Yard
Show All

Hotel Theme

Албанија
Шенѓин
Шенѓин

Rules

Check In 12:00
Check Out 12:00

Rooms

avg 0 /night

Owner

Aries Travel

Member Since 2019