XPERIENCE ST.GEORGE 4*

View on map
Not Rated from 0 review
0/5
100% guests recommend

Description

Print Friendly, PDF & Email
XPERIENCE ST.GEORGE 4* 17.06.20 24.06.20 01.07.20 08.07.20 15.07.20 22.07.20 29.07.20 05.08.20 12.08.20 19.08.20 26.08.20 02.09.20 09.09.20 16.09.20
6 ноќевања / 7 дена
авионски билет + аеродромски такси + All inclusive услуга + трансфери
P.P.P.D.IN DOUBLE STANDARD 454 € 454 € 485 € 485 € 485 € 485 € 483 € 485 € 485 € 485 € 485 € 472 € 472 € 472 €
DOUBLE 908 € 908 € 970 € 970 € 970 € 970 € 965 € 970 € 970 € 970 € 970 € 945 € 945 € 945 €
SINGLE 547 € 547 € 597 € 597 € 597 € 597 € 593 € 597 € 597 € 597 € 597 € 577 € 577 € 577 €
DOUBLE+EXTRA BED 1.324 € 1.324 € 1.417 € 1.417 € 1.417 € 1.417 € 1.411 € 1.417 € 1.417 € 1.417 € 1.417 € 1.380 € 1.380 € 1.380 €
1+1 CHD (0-11,99) 842 € 842 € 892 € 892 € 892 € 892 € 888 € 892 € 892 € 892 € 892 € 872 € 872 € 872 €
1+2 CHD (0-11,99) (0-5,99) 1.137 € 1.137 € 1.187 € 1.187 € 1.187 € 1.187 € 1.183 € 1.187 € 1.187 € 1.187 € 1.187 € 1.167 € 1.167 € 1.167 €
1+2 CHD (0-11,99) (6-11,99) 1.203 € 1.203 € 1.265 € 1.265 € 1.265 € 1.265 € 1.260 € 1.265 € 1.265 € 1.265 € 1.265 € 1.240 € 1.240 € 1.240 €
1+3 CHD (0-11,99) (0-5,99) (0-5,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
1+3 CHD (0-11,99) (6-11,99) (0-5,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
2+1 CHD (0-11,99) 1.203 € 1.203 € 1.265 € 1.265 € 1.265 € 1.265 € 1.260 € 1.265 € 1.265 € 1.265 € 1.265 € 1.240 € 1.240 € 1.240 €
2+2 CHD (0-11,99) (0-5,99) 1.498 € 1.498 € 1.560 € 1.560 € 1.560 € 1.560 € 1.555 € 1.560 € 1.560 € 1.560 € 1.560 € 1.535 € 1.535 € 1.535 €
2+2 CHD (0-11,99) (6-11,99) 1.582 € 1.582 € 1.629 € 1.629 € 1.629 € 1.629 € 1.655 € 1.660 € 1.660 € 1.660 € 1.660 € 1.629 € 1.629 € 1.629 €
2+3 CHD (0-11,99) (0-5,99) (0-2,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
2+3 CHD (0-11,99) (6-11,99) (0-2,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
3+1 CHD (0-11,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
3+2 CHD (0-11,99) (0-5,99) N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A
SUPERIOR ROOM
3+1 CHD (0-11,99) 1.716 € 1.716 € 1.772 € 1.772 € 1.772 € 1.772 € 1.772 € 1.809 € 1.809 € 1.809 € 1.809 € 1.772 € 1.772 € 1.772 €

Цената вклучува:

6 ноќевања на услуга All inclusive
Авионски билет со директен чартер лет на релација Скопје – Шарм ел Шеик – Скопје
Аеродромски такси во висина од 80 еур по лице
Дозволени 20 кг чекиран багаж по лице
Трансфер аеродром – хотел – аеродром
Организација на аранжманот
Претставник од локалната партнер агенција

Цената не вклучува:

Патничко и здравствено осигурување
Факултативни екскурзии и индивидуални трошоци.
“Хотелски услуги после одјавување на собите (хотелот има право да ги прекине All Inclusive услугите по времето предвидено за одјавување)”

ВАЖНА НАПОМЕНА:

“За патување во Египет потребно е да имате пасош со важност најмалку 6 месеци од датумот на завршување на Вашиот престој и хотелска резервација.
За влез во Шарм Ел Шеик не е потреба виза. Истата е потребна само доколку ја напуштите Синајската област. Визата за надовор од таа област се добива на лице место во соработка со локалните партнери”
Сите цени се изразени во евра, плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари.

Hotel Facilities

Air Conditioning
Fitness Center
Internet – Wifi
Parking
Pool
Restaurant

Hotel Theme

Шарм ел Шеик 2020

Rules

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Rooms

avg 0 /night

Owner

nsolutions

Member Since 2019