[email protected] + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Авиокарти Австралија

  Аеродроми/Цени/Услови Опис на аеродроми Трансфери и префрлања Google мапи   НАЈПОВОЛНИ АВИО БИЛЕТИ ЗА АВСТРАЛИЈА И НОВ ЗЕЛАНД   Destination/Airline Airline Od Solun   Od Skopje Od Sofija Rebooking fee in EUR SYDNEY * TK/EK 1080  1180   free MELBОURNE TK/QR 108...

Фамилијарна виза

Фамилијарни Визи Во Фамилијарни Визи спаѓаат: Spouse Visa – за брачен другар / партнер Кандидатите кои сакаат да мигрираат во Австралија, треба да имаат спонзор од потесното семејство или роднина, кој е Австралиски државјанин, постојан жител на Австралија или државјанин на ...

Работна виза за Австралија

Работни Визи Програмата за Австралиска работна виза е приспособена да ги охрабри поединците со специфични вештини и способности да мигрираат во Австралија, да се подобри економијата во Австралија и работната сила. Апликантите за работна виза кои се способни да добијат спонзорство...

Историја за Емиграцијата во Австралија

Емиграцијата одигра важна улога во порастот на населението и економскиот развој на Австралија. Првиот рекорд е постигнат пред 50 000 години, кога предците на Австралиските домородци се доселија од островите на Малајскиот Архипелаг и Нова Гвинеја. Од раните (1600-те г...

Студирај во Австралија – Чекор по чекор

  NAJCHESTO POSTAVUVANI PRASHANJA1, Dali mi treba viza za da studiram vo Avstralija?Da. Za da dobiesh viza, mora prvo da go popolnish formularot za aplikacija, da go podnesesh so potrebnite dokazi i da se plati.Viza kje ti bide izdadena dokolku posetuvash registriran kurs so...

Техничко и понатамошно образование – ТАФЕ образование

In Australia, technical and further education or TAFE (pronounced /ˈteÉŞf/) institutions provide a wide range of predominantly vocational tertiary education courses, mostly qualifying courses under the National Training System/Australian Qualifications Framework/Australian...

Студентска виза

СТУДЕНТСКА ВИЗА Степени за оценување за студентски визи – студенти кои сакаат да студираат во Австралија. Ако сакаш да дојдиш и да студираш во Австралија, мораш да аплицираш за Aвстралиска студентска виза. Апликациите се оценети врз основа на одредени нивоа поставени од Оддел...