Промоција на авиокарти

Тимот на Ариес Ви нуди авиокарти со најповолни цени на најдобри релации. Објавуваме актуелни попусти на авиокарти за одреден датум.

Европа

Објавено Европа ПРЕГЛЕД НА МОЖНИ ЛЕТОВИ И ЦЕНИ 20.10.2023 Термин OW RT Поаѓање Дестинација Цена Линк до резервација Ноември OW SKOPJE BASSEL 2000 Den https://aviokarti.golibe.com/ Ноември RT SKOPJE BASSEL 3250 Den   Ноември OW SOLUN BUKUREST 4200 Den   Ноември RT SOLUN BUKUREST 5580 Den   Ноември OW SKOPJE PARIS 2250 Den   Ноември RT […]

Австралија и Нов Зеланд

Северна Америка

Објавено Авиокарти Северна Америка ПРЕГЛЕД НА МОЖНИ ЛЕТОВИ И ЦЕНИ 25.10.2023 Термин OW RT Поаѓање Дестинација Цена Линк до резервација Ноември OW SKOPJE CHICAGO 600 Eur https://aviokarti.golibe.com/ Ноември RT SKOPJE CHICAGO 500 Eur   Ноември OW SOLUN NEW YORK 550 Eur   Ноември RT SOLUN NEW YORK 620 Eur   Ноември OW SKOPJE COLUMBUS 640 […]

Јужна Америка

Објавено Авиокарти Јужна Америка ПРЕГЛЕД НА МОЖНИ ЛЕТОВИ И ЦЕНИ 25.10.2023 Термин OW RT Поаѓање Дестинација Цена Линк до резервација Ноември OW SKOPJE BOGOTA 600 Eur https://aviokarti.golibe.com/ Ноември RT SKOPJE BOGOTA 500 Eur   Ноември OW SOLUN SAO PAULO 1060 Eur   Ноември RT SOLUN SAO PAULO 790 Eur   Ноември OW SOLUN BUENOS AIRES […]

Азија

Објавено Авиокарти Азија ПРЕГЛЕД НА МОЖНИ ЛЕТОВИ И ЦЕНИ 26.10.2023 Термин OW RT Поаѓање Дестинација Цена Линк до резервација Ноември OW SKOPJE KUALA LUMPUR 611 Eur https://aviokarti.golibe.com/ Ноември RT SKOPJE KUALA LUMPUR 799 Eur   Ноември OW SKOPJE BANGKOK 596 Eur   Ноември RT SKOPJE BANGKOK 999 Eur   Ноември OW SOLUN KUTAISI 55 Eur […]

Африка

Објавено Авиокарти Аfrika ПРЕГЛЕД НА МОЖНИ ЛЕТОВИ И ЦЕНИ 26.10.2023 Термин OW RT Поаѓање Дестинација Цена Линк до резервација Ноември OW SKOPJE Johannesburg 629 Eur https://aviokarti.golibe.com/ Ноември RT SKOPJE Johannesburg 799 Eur   Ноември OW SOFIA CASABLANCA 274 Eur   Ноември RT SOFIA CASABLANCA 459 Eur   Ноември OW SKOPJE HURGHADA 269 Eur   Ноември […]