Print Friendly, PDF & Email

BIG GRILL е најголемиот фестивал BBQ и Craft Beer во Европа кој се одржува секоја година во Даблин,Ирска!☘️🌎🤩🍻

Фестивалот ја слави уметноста на готвење со оган и чад,носејќи готвачи од Ирска,Велика Британија и понатаму заедно со над 20,000 посетители да вкусат и откријат учат за сите видови скара,месни јадења и пијалоци.
За викенд се придружуваат над 20 ресторани од Даблин,со единствено правило тие мора да готват со жив оган со употреба на природен јаглен и дрво.
Нема гас или електрична енергија.
Конкуренцијата е голема!
Оваа година,Даблин ќе биде посетен од ко-основачот на Питмастер и фестивал Енди Ноонан,кој има и посебна меѓународна визуелна улична храна со многу претставници од Њу Јорк,Лондон,Буенос Аирес и Бирмингем.
Фестивалот BIG GRILL ќе се одржи во Херберт Парк,Толсбриџ во Даблин оваа година од 13-ти до 16-ти август 2020 година.
Дозволете си оваа година да бидете дел од готвачките авантури на Даблин!
Препуштете им го тоа на професионалци. Многуте задоволни клиенти се доказ за нашата стручност.

☎️ТА Ариес 047 224155/ 072 228155 047/224-151
📍www.aries.mk