fbpx
од€0,00/night
Резервирај

Description

Print Friendly, PDF & Email

Секоја соба е опремена со модерно опремена кујна, ТВЦ, ТВ и клима (вклучена во цената).

од€0,00/night

Inquiry

Owner

Aries Travel

Member Since 2019