from 0/night
Inquiry

1/4 четворокреветно студио Мегали Алана

Description

Print Friendly, PDF & Email

Вила MEGALI ALANA„Б“ категорија е оддалечена околу 150 м. од плажа, располага со огромен тревнат двор, паркинг места за возилата, скара во самиот двор. Сместувачките капацитети се на приземје и 1.спрат, четирикреветните студиа располагаат со 2 дупли лежаи, кујна одделена од спалната соба, ТВЦ, ТВ, тераса и клима, додека трикреветните студиа располагаат со 1 дупли + 1 моно лежај, кујна одделена од спалната соба, ТВЦ, ТВ, тераса и клима.

Room facilities

Air Conditioning
Flat Screen TV
Hair dryer
Hot water
Kitchen
Shampoo
Wifi
Show All
from 0/night

Inquiry

Owner

Aries Travel

Member Since 2019