Без разлика дали сте сонувале за опуштено бегство на вода, за потфат фокусиран на храна и вино или за можност да ги потонете забите во историјата што датира илјадници години, Хрватска има се. Дом на прекрасни брегови, прекрасни езера и шуми, фасцинантна историја и свежа кујна од море до трпеза, има добра причина зошто многумина го слушаат повикот на Хрватска како нивна медитеранска фантастична дестинација за одмор. Ако барате начини да ги претворите вашите долги благи дневни соништа во реалност, ние ја составивме само листата за вас! Презентирајќи го најдоброто од Хрватска, овој блог за кратко време ќе ги поттикне вашите љубопитни фантазии од сон во реалност.