Само неколку места во светот може да се пофалат со толку многу уметност, архитектура, музика и храна – или со толку многу природни убавини, од карпести планини до зелени ридови и крајбрежја со магична убавина.Италија е токму едно од овие места, каде совршената симбиоза на човекот и природата создала места кои претставуваат рај за сите човечки сетила.

Лето 2024 во Калабрија, Италија

                                                         Калабрија, за многумина спаѓа во најинспиративните делови на Италија и со несекојдневното синило на морето и раскошниот брег, ви нуди можност за прав авантуристички одмор.  Се наоѓа […]