Викенд пакет

 

Викендот е време за патување. Сами, со Вашите пријатели или со Вашето семејство – сами одлучете. Hertz Македонија Ви обезбедува возило со коеВашето патување ќе биде комфорно и безгрижно.Проверете ги нашите специјални цени за возило од мала, средна или висока класа, како и минибус со 9 седишта.

Класа на возило

 Тип на возило

 Викенд цена

 B

 Fiat Panda или слично

 110 EUR

 C

 Fiat Grande Punto 3dr или слично

 130 EUR

 D

 Citroen C3 или слично

 135 EUR

 E

 Citroen C4 или слично

 160 EUR

 F

 Fiat Linea или слично

 172 EUR

 H

 Citroen C4 automatic

 200 EUR

 I

 Alfa Romeo 159 или слично

 225 EUR

 K

 Fiat Scudo 8+1 седишта или слично

 260 EUR

 L

 Citroen C-Crosser 4X4 или слично

 275 EUR

• Цената за викен пакетот опфаќа изнајмување од петок во 12:00 часот, до понеделник во 09:00 часот.
• Во цената е вклучено: неограничена километража, основно осигурување од штета и кражба и ДДВ 18%.

 Изнајмување на подолг период

 

– Без инвестирање, без скриени трошоци

 

Специјални цени за изнајмување на возило на подолг период за сите видови на возила, почнувајќи од мини возила па се до 4Х4 џипови.

• Во секој случаj, Вашата месечна цена ќе вклучува:

o Потполно каско осигурување
o Неограничена километража
o Зелен картон (осигурување за патување во странство)
o Годишен трошок за регистрација
o Редовно одржување (сервисирање) на возилото
o Замена на возилото во случај на оштетување или дефект на возилото
o 24/7 асистенција на пат

• Пример на месечна цена на изнајмување на возило за период од 1 (една) година (сите трошоци се вклучени во цената):

o FIAT Panda или слично: 550 EUR
o FIAT Grande Punto или слично: 650 EUR
o FIAT Linea или слично: 700 EUR
o CITROEN C4 или слично: 750 EUR
o CITROEN C5 или слично: 990 EUR
o 4Х4 CITROEN C-Crosser или слично: 1.190 EUR

  Најди го својот патДали некогаш сте се изгубиле или сте биле загрижени како да го најдете патот до посакуваната дестинација? Додате навигаски систем во Вашата резервација и тој ќе ви покаже како да стигнете каде и да посакате. Возете со доверба, каде и да сте. Нема повеќе хартиени мапи, барање на улични знаци или потреба од прашување за точната насока кон вашата крајна дестинација.

 

ЗАШТЕДЕТЕ ВРЕМЕ, ВОЗЕТЕ СО ДОВЕРБА

 Изнајмување на возило со возачХерц услугата изнајмување на возило со возач е дополнителна услуга која ја овозможува бр. 1 рент а кар компанијата во светот.
Различни типови на луксузни возила и лимузини, ви стојат на располагање да ги исполнат сите ваши потреби и барања, во рамките на градот, од град до град, од вашиот хотел или вашата канцеларија.Нашите професионални возачи кои зборуваат повеќе светски странски јазици, Ви се на располагање во секое време. Ние сме тука да ги исполниме Вашите барања. Овозможуваме дискретна услуга за Вашите бизнис патувања, туристички патувања или ваши лични причини.Нашите цени се флексибилни. Услугата ја наплатуваме по час или по ден, во зависност од Вашите лични потреби.