Видете ги најдоброто од Шпанија и Португалија и живејте la buena vida, со нашиот куриран водич за најдобрите работи на Пиринејскиот Полуостров. Истражете ги замоците стари колку меморијата. Вечерате на занаетчиски сирења на раздвижените пазари. Восхитувајте се на ремек-делата на најголемите европски уметници. И опуштете се на крајот на напорното патување со чаша кава (шпанско пенливо вино) или vinho verde (португалски регион со бело вино) во рака.