Објавено Авиокарти Северна Америка
ПРЕГЛЕД НА МОЖНИ ЛЕТОВИ И ЦЕНИ
25.10.2023
Термин OW RT Поаѓање Дестинација Цена Линк до резервација
Ноември OW SKOPJE CHICAGO 600 Eur https://aviokarti.golibe.com/
Ноември RT SKOPJE CHICAGO 500 Eur  
Ноември OW SOLUN NEW YORK 550 Eur  
Ноември RT SOLUN NEW YORK 620 Eur  
Ноември OW SKOPJE COLUMBUS 640 Eur  
Ноември RT SKOPJE COLUMBUS 670 Eur  
Ноември OW SKOPJE NEW YORK 499 Eur  
Ноември RT SKOPJE NEW YORK 529 Eur  
Ноември OW SKOPJE BOSTON 499 Eur  
Ноември RT SKOPJE BOSTON 600 Eur  
Ноември OW SKOPJE LAS VEGAS 640 Eur  
Ноември RT SKOPJE LAS VEGAS 835 Eur  
ВАЖНО: Цените важат во бараниот период и подлежат на проверка на расположливост на места.