Print Friendly, PDF & Email

Автобуски превоз

Автобуски линии – термини и цени

можност за одложено плаќање до 24 рати

Автобускиот превозник Тони Травел освен редовната линија Битола-Виена-Битола ви нуди и групни патувања низ цела Европа. Тони Травел секоја Недела има редовна линија за Виена од Битола, Прилеп, Велес и Скопје и тоа:

 

Поаѓање секоја Недела во:

БИТОЛА-ВИЕНА

во 07:30

ПРИЛЕП-ВИЕНА

во 08:15

ВЕЛЕС-ВИЕНА

во 09:45

СКОПЈЕ ВИЕНА

во 11:00

 

Поаѓање секој Четврток во :

ВИЕНА-СКОПЈЕ

во 18:00

ВИЕНА-ВЕЛЕС

во 18:00

ВИЕНА-ПРИЛЕП

во 18:00

ВИЕНА-БИТОЛА

во 18:00

Автобусот тргнува од гратските автобуски станици.

 

Поаѓање секоја Недела од Скопје за Австрија во 07:00 часот

Дестинација Eден правец Повратна
ГРАЦ 4030 МКД. 7440 МКД.
ВИЕНА 4030 МКД 7440 МКД.
СЕНТ ПОЛТЕН 4030 МКД 7440 МКД.
ЛИНЦ 4030 МКД 7440 МКД.
ВЕЛС 4030 МКД 7440 МКД.

 

МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ

ДЕСТИНАЦИЈА ТЕРМИНИ ЕДЕН ПРАВЕЦ ПОВРАТНА
МИНХЕН Среда,Петок, Сабота и Недела во 10.30 мин 5600 мкд 9900 Мкд
ИНГОЛШТАТ Недела во 10.30 мин 5600 мкд 9900 мкд
НИРНБЕРГ Недела во 10.30 мин 5900 мкд 11200 мкд
УЛМ Среда,Петок и Сабота во 10.30 мин 6200 мкд 11200 мкд
ШТУТГАРТ Среда,Петок и Сабота во 10.30 мин 6200 мкд 11200 мкд
КАРЛСРУЕ Среда, Петок и Сабота во 10.30 мин 6500 мкд 11800 мкд
МАНХАЈМ Среда, Петок, Сабота, Недела во 10.30 мин 6800 мкд 12400 мкд
ФРАНКФУРТ Среда, Петок, Сабота и Недела во 10.30 мин 6800 мкд 12400 мкд
КЕЛН Среда, Недела во 10.30 мин 7450 мкд 13650 мкд
ДУИЗБУРГ Среда, Недела во 10.30 мин 7450 мкд 13650 мкд
ДИЛЕЛДОРФ Среда, Недела во 10.30 мин. 7450 мкд 13650 мкд
ДОРТМУНД Среда, Недела во 10.30 мин 8400 мкд 13950 мкд
ЕСЕН Среда, Недела во 10.30 мин 8400 мкд 13950 мкд

 

ХИСАР ТУРИЗАМ

ДЕСТИНАЦИЈА ЕДЕН ПРАВЕЦ ПОВРАТНА
ЗАГРЕБ -Секој денво 17.00 мин. 3100 мкд. 5580 мкд.
ЉУБЉАНА-Секој денво 17.00 мин. 3100 мкд. 6200 мкд.
ПУЛА-Среда, Петоки Сабота во 17.00 мин. 3720 мкд. 6820 мкд.
РИЈЕКА-Среда,Петок и Сабота во 17.00 мин. 3720 мкд. 6820 мкд.
КОПЕР-Секој денво 17.00 мин. 3100 мкд. 6200 мкд.
ИСТАНБУЛ-Секојден во 19.00 мин. 2480 мкд. 3720 мкд.

 

Релација од Скопје секоја Среда,
Четврток и Сабота во 16.40 мин.

1 правец

дете

повратна дете
МЕСТРЕ

3100 мкд

2170 мкд

6200 мкд

4340 мкд

ПАДОВА

3410 мкд

2480 мкд

6510 мкд

4650 мкд

БОЛОЊА

3720 мкд

2480 мкд 6820 мкд

4650 мкд

РАВЕНА

4030 мкд

2790 мкд

7440 мкд

5270 мкд

РИМИНИ

4340 мкд

3100 мкд

8060 мкд

5890 мкд

ПЕЗАРО

4960 мкд

3410 мкд

9300 мкд

6510 мкд.

АНКОНА

5580 мкд

4030 мкд 10540
мкд

7440 мкд

Деца до 12години 30% попуст