fbpx

Автобуски линии – термини и цени

Автобуски превоз Автобуски линии – термини и цени можност за одложено плаќање до 24 рати Автобускиот превозник Тони Травел освен редовната линија Битола-Виена-Битола ви нуди и групни патувања низ цела Европа. Тони Травел секоја Недела има редовна линија за Виена од Битола, Прилеп, Велес и Скопје и тоа:   Поаѓање секоја Недела во: БИТОЛА-ВИЕНА во 07:30 ПРИЛЕП-ВИЕНА во 08:15 ВЕЛЕС-ВИЕНА во 09:45 СКОПЈЕ ВИЕНА во 11:00   Поаѓање секој Четврток во : ВИЕНА-СКОПЈЕ во 18:00 […]

Повеќе